• Sprawa prosta Autor: ~1973 [95.40.220.*]
    Czeka nas niebawem 100% test 60 gr a moze juz w tym miesiacu zachaczy o 70 gr/tu oczywiscie opcja powynikowa/
    Tak naprawde to przy obecnej sytuacji technicznej i fundamentalnej to tylko osly wystawia zlecenia na s w strefie 50-55 gr
  • Re: Sprawa prosta Autor: ~baju, baju [77.223.216.*]
    Prosta?? , to szybko nie będzie prosta, najpierw krzywa ostra , .. a dalej, pozioma i kiedys tam , prosta ostra,.. a zresztą krzywo , prosto , byle ostro.
  • Re: Sprawa prosta Autor: ~ja [37.7.221.*]
    czy już przed wynikiem test 60 gr?
  • Re: Sprawa prosta Autor: ~filip [83.4.155.*]
    Raczej nie, zostało 3 sesje, więc skoczy jeszcze o 3 do 4 groszy, chyba że Ci z przecieków zaczną skup.
  • Re: Sprawa prosta Autor: ~skoczy .. [77.223.216.*]
    w dół czy w górę?
  • Re: Sprawa prosta Autor: ~filip [83.4.155.*]
    Mam nadzieję, że w górę bo górce za 0,56 zł kupiłem :-)
  • Re: Sprawa prosta Autor: ~xx [193.19.125.*]
    Ja sprzedałem za 55/prawie na górce/, po zakupie za 42, pożniej odkupiłem za wcześnie za 52 i trzymam, powinno być dobrze , tylko te obroty..
  • Re: Sprawa prosta Autor: ~filip [83.29.202.*]
    Może i ja do wyników odrobię ? Pytanie o której w poniedziałek się pojawi raport w sesji czy już po, bo chyba nie przed sesją?
  • Re: Sprawa prosta Autor: ~przedszolak [77.223.216.*]
    Ojejku, jejku,. a jak nie odrobisz , to co to będzie filipku?
    Krasnalu "kontrola rodzicielska" pozwala Ci wchodzić na takie strony? Dla Ciebie to e-zabawkowo.pl
    Oj ,Filip!, moje wejście na GPW, było dawno, nie wiem czy ty byłeś wtedy na świecie,..dawno , dawno , temu stałem w kolejce po zakup akcji nie jakiej "Baśki", jedna akcja tej spółki można było kupić za 1.000.000 zł przy b.dużej redukcji kupna - wiesz jaka to spółka była i obecnie jak się nazywa..
  • Re: Sprawa prosta Autor: ~lorg [5.60.251.*]
    Tu nie ma co się martwić! JHM to jedna z najbardziej zdrowych spółek na gpw. Jeśli ktoś lubi kółeczka to może sobie krążyć. Żeby tylko nie żałował bo może obudzić sie z reką w nocniku po wynikach!!!
  • Re: Sprawa prosta Autor: ~stoik [193.59.32.*]
    jedna z lepszych spolek niestety mocno niedowartosciowana a co gorsze jej kurs bedzie czesciowo zalezny od wlascicielsko powiazanej wiekszej spolki. Szkoda bo JHM powinien juz dawno byc na duzo wyzszym poziomie.
    ..na układy / powiązania / nie ma rady, ale w poniedziałek wyniki JHM, będą wpływały na tzw " właściciela" / żona na męża?,czy odwrotnie/ - wszystko w rodzinie zostaje..
    Ty to wiesz i ja to wiem, swoje odrobię i jeszcze zarobię :-) sprzedam jak złocisza zobaczę, a więc jeszcze trochę potrzymam :-)
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.