• katastrofa kursowa Autor: ~jadzia [81.15.209.*]
    i co towarzystwo wzajemnej adoracji dalej wierzycie w siłę pozorantów finansowych...
  • Re: katastrofa kursowa Autor: ~maro66 [145.237.91.*]
    Wiara jest jak D.U.P.A i trzeba ja mieć...............
  • Re: katastrofa kursowa Autor: ~marek_aureliusz [178.235.243.*]
    zamurowało naszych forumowiczów... nie ma się co dziwić.
    Zastanawiają mnie wejścia kapitałowe w zamian za wierzytelności Air Market oraz AerTech SAS. czy nowe spółki, w które inwestuje airfinance powstały by zapewnić napływ kapitału z PARP-u?
  • Re: katastrofa kursowa Autor: jacek_z_grochowa [83.15.91.*]
    Wyznaczono im przez sąd kuratora (nadzorcę), który przejmuje bezpośrednio podejmowanie wszelkich decyzji operacyjnych, także w okolicach 10 gr. warto będzie akcje odebrać.
    Póki co drożyzna i widmo zakończenia działalności już w tym roku. :)
    Pozdr rozsądnych - JAcek
  • Re: katastrofa kursowa Autor: ~mędrzec rynkowy [83.9.122.*]
    grochówa wyszedł z kryminału i znów nagania ;)
    toż to recydywa Panie Wacku

coś ostatnio się ruszyły obroty można było się spodziewać ze piranie za tym stoją...
    strzeżcie swoich akcji bo obudzicie się bez gaci :)
  • Re: katastrofa kursowa Autor: ~sadlos26 [46.204.68.*]
    Nie pisz bzdur Jacekę grochówka!
    Wyceniasz spółkę na 900 tys?Akcje TRO które obejmą warte są po dzisiejszym kursie ok 4 mln nie mówiąc już o wejściach kapitałowych itd.
    Spółka po prostu jest niezauważana,brak jej w mediach itp.
  • Re: katastrofa kursowa Autor: ~stahoo [5.173.20.*]
    Jacek zazwyczaj mądrze pisze, ale za to często się myli lub celowo wprowadza w błąd. Np. kto słuchał jego rad to sporo stracił np. na Taxusfund i SSI.
  • Re: katastrofa kursowa Autor: ~txf [91.189.73.*]
    Na taxusie mozna bylo wyjsc, podobnie na ssi, jacek pisal, ze tax nie jest wart funta klakow, ale pod wiekszych mozna bylo zagrac i kilka dni pozniej byly tam pokazne obroty i zwyzka kursu. Co do ssi uwazam, ze warto miec spolke w portfelu
  • Re: katastrofa kursowa Autor: ~mędrzec rynkowy [83.9.122.*]
    ale właśnie w tym rzecz - nie wiem co pisze na innych spółkach - tu przychodzą tacy co śledzą jego działania jak wy, ja siedze na AER od dawna nie biegam za spekulantami,

co go charakteryzuje?
    obserwując jego działania od wielu wielu miesięcy:
    zawsze gra pod siebie i pisze co mu wygodnie raz jedno raz drugie i miesza fakty z mitami ładne słownictwo trochę bełkotu, trochę terminologi, wystarczy żeby pretendować do zarządu Amber Gold BIS
    robi to perfidnie i bez cienie skrupułów...
    nawet jesli mądry - to oszust
    a tych nie toleruje
    a wy brońcie jak chcecie - ale prędzej czy później zostaniecie prze nim bez gaci jak zawsze w takich sytuacjach...
    a jak ktoś mi mówi, ze można było wyjść - pewni Ci z Amber tez na początku zarobili - he he he
    albo mieli szczęście albo naganiają by pomóc oszustowi bo sam przecież nie działa.
[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.