• do 1973 lub Lego pytanko Autor: ~nowy [78.30.81.*]
    witam Was mam małe pytanko jak widzicie szanse dalszych wzrostów dla GLE czy wciaz macie papier czy teraz opłąca sie wejsc w GLE czy tez lepiej w cyberaton... ogolnie moja iwedza na temat OZE nie jest duza ale pewniej firmie z Wawy wydzierzawiłem grunt zeby powstała tam farma fotowoltaiczna umowa podpisana obcenie odbedzie sie zebranie dla mieszkanców miejscowosci w ktorej mam działke zeby przekonac tych ktorzy nie zgadzaja sie na budowe farmy a działki granicza z moja, firma jest ardzo zaangazowana zobaczymy co z tego bedzie i jak dalej bedzie rozwijała sie ta branza mam nadzieje ze to nie nagonka zeby kolejny raz napędzić ludzi i wydusic kase
  • Re: do 1973 lub Lego pytanko Autor: ~Lego [62.89.102.*]
    Powiem tak - co do clue Twojego pytania, odpowiedź pozostawię koledze 1973, dla mnie to zabawy spekulacyjne, co nie oznacza, że nie można na tym zarobić - wręcz przeciwnie. Mam tylko nadzieję, że nie chcesz inwestować w te spółki jakichś większych kwot, ktorych zamrożenie lub utrata mogłaby zaboleć..
    Patrząc na przypadek Twojego wynajmu, jeżeli wszystko pójdzie po naszej myśli - ustawa, to najgorsze badziewia oze, zostaną napompowane.

Jeżeli chcesz czegoś bardziej pewnego rozwojowo, to ja osobiście patrzę pozytywnie na Fluid.
  • Re: do 1973 lub Lego pytanko Autor: ~1973 [46.169.73.*]
    Ja GLE nie mam sprzedalem na wybiciu z 60 gr w przedziale 1,05-1,10.Srednia zakupu 64 gr.Mam troche 01Cyb bo tam przy tych poziomach cen ryzyko niewielkie a jak info ewentualnie wyskoczy to mega przebicie.Oczywiscie tak jak Lego nie zalecam inwestycji na takich spolkach powyzej powiedzmy 5 tys.Dla mnie podstawa inwestycji i pewniak to jhm reszta to zabawy i emocje zeby nie bylo nudy.Pozdrawiam kolege
  • Re: do 1973 lub Lego pytanko Autor: ~nowy [93.154.142.*]
    dzięki za zyczliwe wpowiedzi wysokich zysków zycze Wam Panowie
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.