...jestem wolnym człowiekiem i nie muszę zamykać sie w skoprupie emocjonalnej.
Jak chce to sie podniecam i spuszczam :))))
A Relpol obrał kierunek na 12 zł... i czy sie to komuś podoba czy nie, prędzej czy pózniej, dojdzie ta albo i wyzej.
patrzac na taki eko-export to wszystko jest mozliwe.relpol od tego balona po 30 zl ma lepsze wyniki i fundamenty.a co bedzie tego nikt nie wie.wg mnie kto inwestuje w akcje co jest b.niebezpieczne i stresogenne powinien wybrac spolki zdrowe ktorych biznes jest prossty i zrozumialy i co najwazniejsze zyskowny i trzymac akcje.mialem np.amike po 5 zl a dzis po 85 zl a ja juz dawno bez akcjii.caly czas sie uczymy...
...dobry przykład podał Kris b... w niecały miesiąc EKOEXPORT na plus 50%... dlatego nie zdziwi mnie jak będzie podobnie w Relpolu... z tym, że tutaj to może być więcej niż 50%... według mnie przedział od 12 zł do 20 zł jest możliwy i to niebawem... ale to jest tylko moja opinia... ja mam Relpola ale to ja ryzykuje więc nie namawiam.
Co prawda ryzykować za bardzo nie ma czym ;)... a zysk może być imponujący.
patrzy bolszewik za stalina w lustro-i mowi tak-na pewno jeden z nas jest amerykanskim szpiegiem.jesli tak-to towarzysze z nkvd zapraszaja na tance na lubiance