1. Wynik skonsolidowany 19,5 miliona zysku vs prognozowanych przez analityków 12mln
2. Wzrost przychodów o 70% r/r
3. Rekomendacje analityków 4 poważnych instytucji - KUPUJ z ceną docelową 22 PLN (rekomendacje wydane przed publikacją wczorajszą wyników)
4. Rozpoczęli działalność na rynkach zagranicznych i pomimo kosztów z tym związanych zanotowali rekordowe wyniki
5. P/BV - [color=green]0,39[/color]
6. Przejęcie rosyjskiego podmiotu z branży
7. Wchodzą fundusze
8. Firmy z branży (np. KRUK) mają wyceny kilkukrotnie wyższe
9. Jesteśmy w trakcie wybicia w górę] po kilkuletniej konsolidacji!
dla mnie ta spółka jest największą perłą na GPW. Powinna wzrosnąć w tym roku jakieś 300-400%
Dnia 2013-08-05 o godz. 08:59 ~J23 napisał(a):
> dzisiaj korba na KREDYT INKASO
1. Wynik skonsolidowany
> 19,5 miliona zysku vs prognozowanych przez analityków 12mln
> 2. Wzrost przychodów o 70% r/r
3. Rekomendacje analityków
> 4 poważnych instytucji - KUPUJ z ceną docelową 22 PLN
> (rekomendacje wydane przed publikacją wczorajszą wyników)
> 4. Rozpoczęli działalność na rynkach zagranicznych i pomimo
> kosztów z tym związanych zanotowali rekordowe wyniki
5.
> P/BV - [color=green]0,39[/color]
6. Przejęcie rosyjskiego
> podmiotu z branży
7. Wchodzą fundusze
8. Firmy z branży
> (np. KRUK) mają wyceny kilkukrotnie wyższe
9. Jesteśmy w
> trakcie wybicia w górę] po kilkuletniej konsolidacji!
dla
> mnie ta spółka jest największą perłą na GPW. Powinna
> wzrosnąć w tym roku jakieś 300-400%
podzielam opinie kolegi co do kredyt inkaso.ktorego akcje posiadam i ktore ewidentnie sie wybija.co do otmuchowa-to stop=lossy na malo plynnym walorze wyczesane stalowym zgrzeblem ponizej 9 zl a teraz up.zobaczcie na wpisy o spolce na parkiecie forum.bryluje tam niejaki ''nicpon'' ewidentny idiota psujacy wizerunek spolce
a powiedz mi co ty wnosisz do watku społki ktora pogorszyla wyniki i wszyscy anale zawesili rekomendacje tej społki :) prawdopodobnie podbitka pod wyniki polroczne jak si okaza gorsze zjadz na nizsze poziomy plus OFE a otmuchow posiada dwa OFE :D
co ja wnosze-wystarczy ze wnioslem w te akcje swoje pieniadze bo w nia wierze i tak mi kazala zrobic glowa bez podszeptow anali.w kilu postach napisalem dosc szeroko dlaczego kupilem te akcje.jako ze jestem akcjonariuszem otmuchowa mam swiete prawo zabierac glos na forum.a posty wiekszosci to jedno-dwuwyrazowy belkot po nim nikt tych akcjii nie kupi.od wielu miesiecy pisalem o akcjach relpolaenergoinstalu czy prochemu.gdzie sa teraz to sobie zobacz przyjacielu i przegladnij ich watki.dzieki dla kogos za akcje konkurencyjnego mieszka po 3.75 a dzis po 4.6 zl.jeszcze raz za nie dziekuje.a co do otmuchowa to jeszcze sie przypomne i nie strasz ze jest tu kilka ofe.a dlaczego oferma z millenium niejaki materna przewidzial zysk o.na ten rok na kilkanascie mln zl z cena docelowa pow.15 zl.i mase ludzi przy okazjii ubral.moze napisz o tej robocie anali kolego
ja nie mam do ciebie pretensji tylko chodzi o to ze funduszy naganiały liczac na lepsze zyski i kazdy sie pomylil od nordei do frajerów z pko gdzie po wynikach obnizyli rekomendacje co do wzrostu kursu akcji beda rosly jak poprawia wyniki za 1 polrocze to moze 15 zl zobaczysz a pewni i tak wyleszczysz sie przy 11 zl
pozdrawiam