• AT vs AF ->AT wins - FATALITY Autor: ~Technik [83.230.127.*]
    j.w
  • Re: AT vs AF ->AT wins - FATALITY Autor: ~pryk [83.10.32.*]
    zadne fatality, jestesmy swiadkami tego co na gieldzie jest codziennoscia! spekulowanie kursem,,,, slepy tylko tego nie widzi :)

coraz bardziej jestem przeswiadczony ze nie ma zadbeg zbieracza i sypacza, ze to jedna5 ta sama spoldzielnia ktora jakims sposobem przejela akcje od PBG w super cenie, podzielila ponizej 5% by spokojnie bez ujawniania mozna bylo przelewac z garnka do garnka i bawi sie wykresami i AT jak chce, jaki ma w tym interes?

byc moze chca oderbac jak najwiecej akcji FF ?
    byc moze chca wywindowac kurs wysoko by zarobic krocie (to raczej odpada bo nie stawali bysmy tak czesto a juz bylo bypo 2zł) ?

obstawiam delikatne pierwsza opcje, czy dobrze trafiam nie wiem bo,,, nic nie wiem, to tylko zabawa w zgadywanie. Ale jak dla mnie tutaj nikt nie sypie, nikt nie zbiera, ktos mieli w miejscu swoimi akcjami tak zeby ciagle na mieleniu zarabiac, aaaaalbo mieli by zbierac akcje z ryknu, jesli zbiera to powinien byc spadek ceny, bo chca zebrac jak najtaniej.

pryk
  • Re: AT vs AF ->AT wins - FATALITY Autor: ~tomasz.z [95.215.232.*]
    Czy fatality to nie wiem ;P
    Ale jeżeli potraficie (technicy) wytłumaczyć obecną sytuację to proszę. Zresztą jeżeli ktokolwiek potrafi (domysły pomijamy) to też proszę.
    Ja narazie trzymam się zasady, że jeżeli nie wiesz co robić to najlepiej nierób nic.
  • Re: AT vs AF ->AT wins - FATALITY Autor: ~Euklides [83.4.252.*]
    Tyle, że zasada mówi o tym, że jeżeli nie wiesz co robić, to sprzedaj i stój z boku, a Ty pewnie trzymasz akcje.
  • Re: AT vs AF ->AT wins - FATALITY Autor: ~tomasz.z [95.215.232.*]
    Tak, tak sobie stoję w bezruchu od 1,00
    Jak chcesz to sprzedawaj, bądź kupuj. Ja sobie potrzymam. Jeszcze ze 2-3 lata
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.