• a gdzie jurek? Autor: ~mms [83.23.99.*]
    nasz znawca??
  • to jego ostatni post Autor: ~df [79.191.80.*]
    www.bankier.pl/forum/temat_przejecie-spolki-i-zmiany-w-zarzadzie,13042301.html
    tylko sobie bezpiecznie nicka zmienił :-)
  • Re: a gdzie jurek? Autor: ~iks [88.199.42.*]
    Zarzad wniosek o upadlosc? Lepiej to niz wierzyciele. Moze ma to na celu odbic jak najwiecej akcji jak najtaniej.
  • Re: a gdzie jurek? Autor: ~vvu132 [5.172.252.*]
    Przypominam że zgodnie z uchwałą WZA, do pokrycia przez emisję zostało 100 tys. zł. Jeśli komuś zależy na wyemitowaniu i nabyciu jak największej ilości akcji po jak najniższej cenie, to dołuje kurs. A jak najlepiej zdołować? Ano wnioskiem o układową.

Czyli obstawiam poważne dołowanie z happy endem. Mafia.
  • Re: a gdzie jurek? Autor: ~jurek [93.109.242.*]
    MMS widze ze trzeba bylo az wniosek o upadlosc zlozyc zebys cos napisal ?!

jestem jestem -pisalem ze bedzie gorzej i jest (ciekawe czy spadnie na te 10gr??)

no coz czasami zeby bylo dobrze musi byc bardzo zle !!!

Pozdrawiam !!!!!

• Re: a gdzie jurek? Autor: ~Niki [77.255.63.*]
    Jurek jak tak wszystko wiesz to rozumiem, że sprzedałeś swoje akcje :-) A może wiesz jakie zobowiązania i wobec kogo mają być objęte tym niby-układem. Osobiście uważam, że żadnego postępowania upadłościowo-układowego nie będzie.
  • Re: a gdzie jurek? Autor: ~df [83.26.5.*]
    Żurek, sprzedałeś już wszystko? Pytam, bo nie wierzę, że jesteś aż takim frajerem i zostałeś z tym smieciem :-D
    po pierwsze nie nazywaj akcji BGE smieciem bo wiele osob na tych akcjach zarobilo i jeszcze wielu zarobi

po drugie tak zostalem i dzisiaj troche dokupilem - przeciez pisalem ze jestem tutaj dluuuugotermmminooowo i czekam na moje 5zl za akcje i moze wtedy .....troche sprzedam

po trzecie upadlosc niestety bedzie!!!! zawdzieczamy to poprzedniemu prezesowi ale co i jak i dlaczego to najlepiej jak zadzwonicie do spolki i sie dowiecie .Zreszta pewnie podadza to w komunikacie albo sie dowiemy inaczej

bylo 10gr rok temu bylo 3zl pol roku temu jest 20gr dzisiaj i bedzie 5zl za rok

TYLE

Pozdrawiam !!!!
    No to jak będzie upadłość czyli likwidacja to nie będzie układu. Chyba nie bardzo rozumiesz co piszesz albo masz jeszcze trochę do wypchnięcia i tylko dlatego znowu wypisujesz te dyrdymały o 5 złotych. Oczywiście tradycyjnie wiesz ale nie wiesz - chodzi mi o moje pytanie czyje wierzytelności miałyby być objęte tym układem. Tak sobie napisałem ponieważ odpowiedzi od ciebie nie oczekuję - nigdy nie napisałeś niczego sensownego aby traktować się wiarygodnie.
  • Re: a gdzie jurek? Autor: ~df [83.26.5.*]
    czyli jednak jesteś ciężkim frajerem. :-D
    podaj mail Niki

Pozdrawiam !!!
    proszę: nikil@onet.eu
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe