W tamtym roku trend ogólny był inny. Poza tym JHM DEV nie miała pawilonów, Kupcy się burzyli, Hel nie był użytkowany. W tym roku wszystko to powinno sprzyjać także wzrostowi kursu.
tak, tylko jak potencjalni akcjonariusze się o tym dowiedzą? jeśli chodzi o zmianę trendu, na razie oznak zmian nie ma zbyt wiele, analitycy są ostrożni, w różnego rodzaju zestawieniach/opracowaniach o JHM zbyt wiele i szczególnie pochlebnie się nie mówi, więc jestem w sceptycznym nastawieniu. Przyglądam się, może wejdę, ale dzięki za odpowiedź
Tą informację wujoT napisał do wierzących w JHM.
Tylko ślepa wiara w JHM i w to co pisze wujoT może wam pomóc.
Dogmaty które tu głosi ten guru podniosą kurs akcji na wyżyny znane tylko wujoT i wierzącym ślepo w JHM i w wujoT :))))
co oszuscie wróciłes oddaj kase tym co nagoniłes na wywalanie po 0,28?
z czego się pytam jak ty na kajzerke nie masz
???
ciezkie sesje adas przed tobą
zredukuj sen do 3 godzin
Ad-instal, zeby było jasne, nic do Ciebie nie mam, ale dlaczego jesteś takim pesymistą. Czy Ty kiedykolwiek uśmiechasz się? Coś Cię trapi? Masz Jakieś problemy? Przecież ten papier jest jednym z lepszych z deweloperki na GPW. Moja rada - zamknij oczy, kup z 500 tys akcji JHM, zamknij komputer na rok a w lipcu przyszłego roku sprzedaj akcje. Będziesz zadowolony i uśmiechnięty...
adas jestes jedynym bankrutem ktory się pcha udzielać rad finansowych
oszczędz sobie nerwow
przy 0,28 żebrałes o sprzedaz akcji bo ci bylo zal ze akcjonariat zarobi
teraz przy 0,46 tez
i tak samo za miesiac dwa trzy znów cie bedzie z nerwow telepało jak będzie znacząco wyzej
Zenuś przestańcie kraść to nikt was złodziejami nazywał nie będzie.
Potem się obrazacie, że ktoś nazywa was po imieniu. Prezes ma dwa wyroki karne za oszustwa finansowe? Ma. Okrada dalej firmy? Okrada. Więc w czym oszuści widzicie problem?
Jak tam Zenuś, ATM już przyszedł do was prosić o ugodę jak łgałeś?
adas ale ty tez jestes oszustem i złodziejem
wiec to ci nie przeszkadza
boli cie ze ktos nie dał ci sie okrasc i oszukać:)
idz na mirbud doradzac patrz jak twoje testowanie 0,9 wygląda bankrucie
Przed nikim się jak widać nie ukrywam. To ukradliście tym ludziom pieniądze bo okradacie wszystkich. Mirgos za oszustwa finansowe zaliczył już dwa wyroki karne i zakaz prowadzenia działalności gospodarczej, ja nie.
Nie ukrywasz się bo piszesz tu na forum i to pod zmienianym IP? :D Sio spłacać długi. Nic nie poradzisz, że ludzie zarabiają kaskę tutaj, choćbyś 100 milionów wiadomości tu na forum jeszcze napisał. A za swoje postępowanie i tak zapłacisz i cię w końcu wsadzą do więzienia.
Dnia 2013-07-31 o godz. 12:33 ~Barnaba napisał(a):
> Nie ukrywasz się bo piszesz tu na forum i to pod zmienianym
> IP? :D Sio spłacać długi. Nic nie poradzisz, że ludzie
> zarabiają kaskę tutaj, choćbyś 100 milionów wiadomości tu
> na forum jeszcze napisał. A za swoje postępowanie i tak
> zapłacisz i cię w końcu wsadzą do więzienia.
Nie dawno groziliście mi mendy śmiercią, teraz więzieniem. Co jeszcze złodzieje wymyślicie?
Kryminalista to ten, co siedział w kryminale a Prezesik MRB o ile wiem nigdy w kryminale nie siedział. Zresztą nie ważne co było a nie jest ...! Wyroki nie były "za oszustwa" jak piszesz, lecz za nieodprowadzenie składek do ZUS przez Spółkę, której Zarząd został ukarany. Ukaranym się bywa, to fakt o czym w Polsce wie chyba połowa Polaków. Natomiast debilem się jest, bo to nieuleczalne o czym przekonałem się od twojego pierwszego wpisu na MRB sprzed prawie 1,5 roku.
W twoim tępaku mniemaniu nieodprowadzanie składek oszustwem nie jest?
Do was nędzna dyrektorzyno pasuje powiedzenie, że złodziejem się zostaje na zawsze bo kradniecie ludziom pieniądze oszuści! Nic złodzieja Mirgosa te wyroki nie nauczyły kradnie oszust jak kradł a ty mendo razem z nim.
Najlepiej się sądzi według siebie. Prezesik MRB pod tym względem nie dorównuje ci nawet do pięt. On wolał wypłacić pracownikom wynagrodzenie narażając się za niezapłacenie składek ZUS. Ty zaś okredłeś niczym nie winnych ludzi.
Weź leki bo pomyliłeś osoby. W dodatku wszędzie widzisz ludzi Mirbudu, masz psychozę człowieku.
Jak na razie to ty jakiś czas temu groziłeś śmiercią użytkownikowi forum, ale cię szybko spacyfikował przedstawiając zebrane dowody i odpowiednie paragrafy. Przestraszyłeś się, ale dotarło że pisanie na forum nie jest do końca bezkarne i teraz sam się próbujesz wzbudzić litość czytających.