• czyżby dziś wodospad ? Autor: ~o0o [83.10.24.*]
    udają, czy bedzie mocne zwalanie ? podwojny szczyt jak malowany widac,,,, co teraz ?
  • Re: czyżby dziś wodospad ? Autor: ~bufon [77.252.241.*]
    Wygląda to nieciekawie!
    Straszne problemy by przebić te 1.34 na trwałe no ale nie po raz pierwszy je napatykamy :)
    Pokisimy się trochę i w najmniej oczekiwanym momencie pójdziemy dalej!
    Jak będzie duża korekta to też się wykorzysta.
    Pozdrawiam długodystansowców
  • Re: czyżby dziś wodospad ? Autor: ~zarobas [83.6.119.*]
    By się przydało ochłodzenie, strasznie gorąco. Rysowali już różne formacje, ja uważam, że nie będzie dużego spadku może1,25-1,26. Patrząc na wolumen to spadki są przy dużo niższych obrotach,niecierpliwi sprzedają, a reszta zbiera siły poprostu. Straszycie i straszycie, ale czegoś takiego jak od lutego do kwietnia to nie zobaczymy w najbliższym czasie, przynajmniej ja tak uważam. Każdy inwestuje swoje pieniądze, ja trzymam
  • Taryfowanie URE Autor: ~Gieniek [77.115.8.*]
    Wodospad, czy nie ja trzymam, tym bardziej, że na stronie URE wyczytałem, że przedsiębiorstwa zajmujące się obrotem LNG zwolnione są z obowiązku taryfowania, jeżeli dokonują sprzedaży gazu w formie skroplonej (przed regazyfikacją). Jest to pozytywne info, i zapewne DUO już o takie zwolnienie wystąpił, ba może je nawet otrzymał, tylko przed podaniem wyników nie chcą o tym informować.
  • Re: czyżby dziś wodospad ? Autor: ~wig20 [5.226.69.*]
    Cóż tu powiedzieć, byczek z misiem bawią się, a my bezsilnie się temu przyglądamy. Jadą wg linii rsi, zarówno od dołu jak i od góry.
  • Re: czyżby dziś wodospad ? Autor: ~o0o [83.10.24.*]
    na moje oko wodospadu juz nie bedzie, jesli juz do sypną do 1,24 i tyle ich sily, staje z K na 1,24 1,25 1,26 i 1,27 ryzyk fizyk ;)
  • Re: czyżby dziś wodospad ? Autor: ~o0o [83.10.24.*]
    no dobra, spenialem, obnizylem sie stoje od 1,25 teraz w dol :D
  • Re: czyżby dziś wodospad ? Autor: ~Mesner [89.75.61.*]
    Ja stoję tu, ty stoisz tam, ten obok się przygląda a papier będzie grubo powyżej 2-3zł
  • Re: czyżby dziś wodospad ? Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    no pewnie ze będzie :)
[x]
DUON 0,00% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.