• padnie roczne maksimum ? Autor: ~michał [77.254.177.*]
    Od jakiegoś czasu widać wzrost obrotu, cena systematycznie idzie w góre - zanosi się na roczne max. 32,99
  • Re: padnie roczne maksimum ? Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Jutro wyniki a szaleństwa na kursie nie widać . Właściwie to dzisiaj praktycznie nie ma transakcji . Ciekawe były te ostatnie zakupy akcji kilka tygodni temu . Ciekawe jak to wpłynie na kurs ?
    Wyniki dobre , a pozytywnej reakcji brak - to przykre .
  • Re: padnie roczne maksimum ? Autor: ~hydromarazmo [31.0.159.*]
    Cieszy jeszcze stabilniejsza pozycja finansowa ,spadek zadłużenia,ładne przepływy z działalności operacyjnej ton delikatnego optymizmu o nowej produkcji/chyba się wreszcie się coś udaje/obroty nie zachwycają a zysk choć 40% w górę to nie imponujący bo niska baza i zdarzenia jednorazowe.W sumie lekki wiatr w żagle,bałem się że będzie gorzej.Prognoza na 4 kwartał 500-700tys zysku 16-18mln obrotów .Cierpliwość uważana jest za słabość ,a jest dowodem największej siły.
    Wszystko fajnie : stabilna spółka ale kurs w dół . Dlaczego ? Ja się domyślam że to chłopaki - członkowie rady nadzorczej coś jeszcze planują skupić , ale niech się pośpieszą ile można czekać . Dam Ci do przeczytania artykuł , którego być może nie czytałeś hydromarazmo .
    Oto artykuł : Czytałeś go wcześniej ?http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/news/info/542838,hydrotor-w--13-oczekuje-stabilizacji-sprzedazy--liczy-na-podobny-rdr-wynik-netto-(wywiad)
  • Re: padnie roczne maksimum ? Autor: ~hydromarazmo [37.109.100.*]
    Przeczytałem.To bardzo ostrożna prognoza przy tego typu spółkach wzrost obrotów w okresie koniunktury o kilka procent oznacza zwykle kilkakrotnie większy wzrost zysku.
[x]
HYDROTOR -2,42% 14,10 2025-12-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.