Dlaczego mam wrażenie że wczorajsza podbitka to było klasyczne ubieranie? Wywaliłem sukcesywnie skotana po 2.62, 2,58 i 2,56 zgodnie z założeniami. Siedziałem na tej spółce lata uśredniałem w końcu miałem po 2.30 także nawet zarobiłem ale straciłem zaufanie. Moim zdaniem to tylko podbitka po której znów się zwali. Jak przebije dołem opór w okolicy 2.35 lecimy na 2
Mnie to już wali. Zostawiłem sobie na pamiątkę 50 akcji :)
gdyby prezesem tej spółki był Kiciński z cd projekt to kurs dawno by był w okolicy 10 zł a z tym nieudacznikiem i milczkiem który boi się redaktorów kurs się kisi albo spada to najgorzej zarządza spółka krezus po 18 zł wstyd panie Karkosik
w tym ciągu lecimy pod 6 zeta , póżniej korekta i dalej w górę . akumulacja pełną gębą i pasze się sprzedają pod wyniki półroczne. takie jest moje zdanie ale to skotan
myślałem że będzie info o objęciu emisji akcji ale w ch...u nas mają .widocznie to objęcie będzie ciche -karkosik podjedzie furmanką , załaduje widłami akcje i zawiezie na swój kompost
Nie sprzedałem po 5zł bo byłem głupi. Zresztą wtedy miałem średnią prawie 4zł, obniżyłem dokupując po 1.93 ten jeden raz udało mi się utrafić na dołku. Ale stres był bo władowałem kupę kasy.
A czy będę żałował? Możliwe, kto wie, sam patrzę na kurs i nie obrażajcie się ale trzymam teraz kciuki żeby nie rosło :) Przeskoczyłem na GlobalNRG i PBG i na razie jestem do przodu, no ale zobaczymy. Tu może wzrosnąć a tam się zwali i nie będzie miło