Nie pisz głupot - kwestia opcji dawno rozwiązana - banki dostały akcje wzamian za długi i jest OK. Aktualny poziom 8% C/Z jest przyzwoity a wygląda na to, że będzie coraz lepiej więc horyzont 3zł (za tyle nominalnie dostały banki), jest całkiem realny jeszcze w tym roku.
Tylko te dlugi najpierw musza splacic. Bo sa wieksze niz wartosc firmy. Przez 25 lat nie dadza rady.. Ale firma dobrze zarzadzana to powoli splaca. Tyko kto zainwestuje na na tak dlugo? Rok, dwa to rozumiem ale czekac w nieskonczonosc.
Kiepskie jakościowo odlewy, kompletne błędy w komunikacji z Klientem, przerzucanie odpowiedzialności między poszczególnymi działami, totalny chaos w kompetencjach, odpowiedzialnościach i obowiązkach kadry typowy dla postkomunistycznego molocha.
Kiepska wydajność, i niekonkurencyjne ceny.
współczuję akcjonariuszem
Z jednej strony kompletna indolencja a z drugiej mam się cieszyć że wogóle cokolwiek udało się u nich kupić. A że długo po terminie, a że jakość h.....a, a że ilość mniejsz niż zamówiona to się nie liczy - mam się cieszyc że wogóle dostałem. Ale tak jest w wielu firmach.
Starałe s ie kupiś stal w hucie - mówią : Panie - poniżej 5 to nawet Pan dupy nie zawracaj - tymczasem kupuję w Anglii - zawsze mam na czas, pięknie pocięty i oznakowany materiał w podobnej cenie. -bez proszenia się.