Co sądzicie o obecnej sytuacji? Nie będziemy tu mieli przypadkiem drugiego drewexu? zainteresowanie powolutku rośnie, korekta po ostatnim wzroscie przez dłuższy czas. Ci co mieli już chyba wysypali się z akcji?, których wiele w obrocie nie ma. kurs około 8 groszy kilkunastu sesji. To niedobra oznaka? po 9-10-11 groszy zbyt wielu chętnych na sprzedaż nie ma... plany restrukturyzacji są. Raport za miesiac ostatni wskazujący na to, że coś robią/ wycena 1,1 mln zł...? nominał 50 gr?.. Nie namawiam oczywiście, ale czekam na spostrzeżenia i opinie. Pozdrawiam
ZOBACZYMY JAK WYNIKI, WYSTARCZY,ŻE BĘDZIE WIDOCZNA POPRAWA I KURS POSZYBUJE MOCNO. MAŁO AKCJI JEST NIEWIELE POTRZEBA!!
DO KONCA ROKU OBSTAWIAM 1 ZŁ. BIORĄC PO UWAGĘ ILOŚĆ FF. MOŻE AMBITNIE ALE SPÓŁKA JEST MOCNO NIEDOSZACOWANA I MA DUŻY POTENCJAŁ.
istotnie. Jezeli ktos to szbko zauważy skup powinien zacząc sie lada chwila. 8groszy hahahah:) 9 groszy:):) co to za cena w ogole jest.... spolka bardzo nie doszacowana.. nominał 50 gr. nie namawiamy oczywiscie, ale nizej nie bedzie mysle. zainteresowanie wzrosło
Dnia 2013-07-31 o godz. 09:10 ~melka napisał(a):
> ......zygi tez tak sobie obiecuję ale tylko na tym się
> kończy i ciągle siedze tutaj
Podobnie ja tyle razy sie zarzekalem ze tu nie wejde ,ale jest takie przyslowie wilka ciagnie do lasu ,info super srednia mam 9gr moze bedzie niezle jak sadzisz. pozdrawiam
ja opierdzieliłem po 10 i odebrałem po 8 gr uf ale jazda
wyższe obroty temu sprzyjają dlatego dokupuję sobie tam gdzi eich nie ma ale beda tak jak na digate czy nemex :)
Dnia 2013-07-31 o godz. 09:53 ~dix napisał(a):
> ja opierdzieliłem po 10 i odebrałem po 8 gr uf ale jazda
> wyższe obroty temu sprzyjają dlatego dokupuję sobie tam
> gdzi eich nie ma ale beda tak jak na digate czy nemex :)
Uwierzylbym jak bym widzial twoj rachunek ale to twoja sprawa pisac kazdy moze