Jutro to zaczynamy zabawe na CWPE.Pozdrawiam kolege-dawno nie bylo o tobie sluchu
Na Jhm koniec sprzedazy czyli tez zaczatek marszu.Z tym KKH jeszcze wyczekam,lubie wycisniete cytryny bez kwasu.
Ty to masz nosa 1973!!! Oczywiście, że kupiłem po 11 gr. Nie za dużo ale zawsze gdyby to sprzedać po kursie zamknęcia to dniówka nawet nawet. Ten 01cybaton trochę mnie zaniepokoił i wywaliłem po 86-87 gr. Zawsze te kilkanaście proc. do przodu. Chyba brak im kasy na fotowoltaikę. Jeśli liczą na kasę z funduszy unijnych to jest to śpiewka drugiej połowy 2015 r. Tak to widzę. Narazie szkoda tam mrozić kasy. Dziś kupiłem też trochę Planet Soft, bo zjechał - nie wiedzieć czemu. Moim zdaniem w perspektywie 2 lat najlepszą inwestycją może się okazać FLUID. Zresztą Ciebie nie trzeba o tym przekonywać.
Co do Planet ja sprzedalem na sugerowanym poziomie wybicia a dzisiaj spadalo bo 31.07
to byl termin ustalenia praw do dywidendy.Zastanowie sie nad powtorka.
Dla mnie oczywiste ze Jhm up.Jak juz kiedys pisalem tu fundament i ponizej 1,20 nic mnie nie interesuje wiec niewiele teraz komentuje ale tez fajnie sie zabawic na CWPE czy 01cyb
ciekawe zwroty sytuacji i mozliwe szybkie zyski.Pozdrawiam Lorga,Lego i innych specy od NC-zycze fajnej zabawy.Lorg-na CWPE to dopiero gra wstepna bo sugerowalem ten poziom jako wstep do odstrzalu w gore.
Pozdrawiam również :).
JHM oczywiście mam i wierzę w tą firmę, mam też nadzieję, że utrzymają politykę dzialalności, jak i politykę informacyjną na takim poziomie.
Przy okazji w przeciwieństwie do całego tutejszego smietnika można sobie pogadać o innych spostrzeżeniach. BTW Fluid miło zaskakuje, nie spodziewałem się, że to nastąpi już teraz, ale jest szansa na właściwy kierunek dla drobnych.
Witam Kolegę 1973. Zapakowałeś sobie FLUIDA wtedy tzn. jakieś 2 tyg. temu jak wymienialiśmy swoje spostrzeżenia nt. branży OZE? Myślę, że cały czas warto ten paier mieć na dłuższy dystans. W odróżnieniu od ub. r. ta spółka jest fundamentalnie inna. Po raporcie za II kw. (14.08) spodziewam się przebicia 1,20 PLN. A JHM cóż cierpliwie czekam na godne poziomy. Pozdrawiam
Mam fludzia troszke oraz CWPE zastanawia mnie jeszcze szar ale jeszcze nie teraz tylko jak konkretnie ruszy tam sprawa z recyklingiem uchwalonym w czerwcu.Na razie z boku przypatruje i jak pierwszy ruch czy info wtedy wskok.Pozdrowionka dla kolegi.
1973 pisałeś niedawno o CWPE i chyba faktycznie startuje, mógłbyś wypowiedzieć się w tej sprawie? Jak to widzisz. Na wątku CWPE sami popaprancy i zero merytoryki. Z góry dziekuję.
Ja nie z tych co wieszcza na CWPE 2 zeta ale 20 gr jest chyba pewne.Nie ma zagrozenia w funkcjonowaniu firmy i wycena to dla mnie absurd no ale tak jest na NC.Do 15 gr ryzyko niskie powyzej 20 gr na dwoje babka wrozyla jak to mowia.Jasne ze odpal moga zrobic i na 50 gr ale powyzej 20 gr nie bylbym pewien opinii.
Dzięki. jak na razie pnie się mocno do góry. :) Po Fluid w który się nie wbiłem :( zacząłem śledzić co piszesz i wbiłem się w CWPE (szkoda że tak mało ) ale leszy wróbel w garści niż ...... a z ciekawości też się wbiłeś w CWPE ?
Zapraszam na lokaty budowlane spolka systematycznie rosnie cwpe byc moze bedzie szla w tym samym kierunku a jhmdev wiadomo do konca roku przebije szczyty
Nie martw sie to ewentualne wyczekiwanie co do Hiltona.Moim zdaniem bezpodstawne to zaduza sprawa dla obu stron a po drugi jesli dzis cos roslo to jutro moze postoii a urosnie Jhm czy Mirbud.Niestety wiekszosc ludzi w tym inwestorow dziala jak stado powiedzialbym baranow nie potrafia uruchomic myslenia perspektywicznego bo patrza na to co jest teraz a nie na to co bedzie i dlatego dzialaja w sposob schematyczny nieskompliowany.Perspektywy nawet z ewentualnymi minusami i tak dla obu firm sa w tej chwili korzystne.
Właśnie ten MRB jest naszym wstrzymywaczem. zobaczyy jak tam się sytuacja rozwinie, bo teoretycznie obie te firmy do końca roku powinny dac zarobić. Na co zdecydowanie liczę.
Mam tu załozony spory horyzont czasowy wiec czekam spokojnie, a te zagrania pokazują tylko, że jeszcze będzie tu bujało.
Witam Koleżeństwo. Czy FLUID zakupiony jak sugerowałem kilkanaście dni temu! Chyba było warto. Myślę, że dalej warto, ale trzeba akcyjki zakopać na jakieś kilkanaście miesięcy. A na naszym JHM wyraźne wyczekiwanie na wyniki, a te już za kilka dni.