Ja dzisiaj kupiłem po 0,11pln..Myślę że przed walnym są szanse na wzrosty....Ktoś z forum dzisiaj zbierał papierek?Na wza również chętnie się wybieram ktos jeszcze będzie jechał?
a miałeś tam jakiś obrót poza wyciągniem kursu na koniec roku i kilku ustawionymi krosowymi tranzakcjami ostatnio
pozatym jak by rudy chciał sypać to nie zwoływał by wza wcześniej niż 26 dni przed wymagalnym terminem i nie podawał w projektach uchwał że nie wypłaci dywidendy
aż tak głupi chyba nie jest choć to do końca nie jest pewne bo nie potrafi pliku z odpowiednią opinią rewidenta załączyć do raportu wpx
Dnia 2013-07-25 o godz. 22:14 ~psw napisał(a):
> a miałeś tam jakiś obrót poza wyciągniem kursu na koniec
> roku i kilku ustawionymi krosowymi tranzakcjami ostatnio
w całym roku 2013 obrót wyniósł ok. 7,6 mln papierów, średnia cena (tak na oko) to ok. 12 grochów, co daje ok. 900 tys. zł
Nie zdążyli wysypać pod bajkowe infa, bo i cena nie była jak należy i na giełdzie nastąpiły zmiany. Ostatnim ich desperackim pomysłem na podbicie kursu była brednia o przejęciu kopalni i pewnie by to dalej pociągnęli, gdyby giełda się za nich nie wzięła.
"oni"... hahahahaha... "odkupią" buuuuuhahahahhahahahaha"... za co?
"oni" to się boją kogoś ZNACZNIE bardziej, niż prokuratora i pudła, bo za przeszacowania i obietnice raczej trudno ulotnić się z tego kraju bez śladu.:)))
Ciągnie się za "onymi" smród "długów", smród akcji dla "rosyjskich" fundów: coscola i inne... :))) CIągnie się smród.... bo pierdzą nadal. PIERDZĄ i nic więcej. Ich przepływy finansowe zostaną sprawdzone.
Ilość posiadanych akcji także.... (KIEDY ile i po jakiej CENIE) - a to może być BARDZO ciekawe. Bo to, że mają nadal tę samą ilość akcji WCALE nie oznacza, że ich nie sprzedawali i że mają je przez cały czas nie naruszając lockupów.