Dokładnie uczciwy się znalazł...Z tego co wiem na próchniku mega emisja się szykuje...Tam dopiero ubieranie będzie jak zrobią emisję 100mln akcji....buhaha
Wie ktoś gdzie gotówka z tej emisji??? :)))) Miła być (celowa) na kopalnie, ciepłownie. I co, i gó... no:))) Próżno szukać informacji o zakupach ciepłowni i kopalni. Baaaa - hahahahahaha - próżno szukać całej wpłaty gotówki za tą emisję. :)))
Pytam się - GDZIE są pieniądze z emisji akcji serii "Ł"???????????? - gdzie GOTÓWKA???
Ja ci nie pomogę, bo od dawna już nie czytam ich raportów.
Ja już wiem z kim mamy do czynienia i nie wierzę im za grosz, więc i ich raportów nie czytam, bo szkoda na to czasu. Kiedyś się już naczytałem o pięknych perspektywach, nowych strategiach, ciepłowniach, kopalniach. Dzisiaj już mnie wypociny tych ludzi nie interesują. Interesuje mnie to, żeby prędzej, czy później to towarzystwo było rozliczone. I masę osób właśnie to interesuje.
Właśnie dlatego trzeba czytać te raporty i sprawdzać ich zgodność z prawem.
Właśnie dlatego trzeba ich rozliczyć. To, co podawali OFICJALNIE jest podane właśnie w OFICJALNYCH wiadomościach. Trzeba zainteresować tym odpowiednie służby (i organa) - i to już niektórzy ludzie robią. Machina się toczy i działa.
Czas zająć się tą CAŁĄ hybrydą finansową. Bo to nie tylko jedna spółka. Wszystkie te spółeczki mają powiązania finansowe. Trzeba je prześledzić. I to DOKŁADNIE.