powoli i spokojnie wszystko w swoim czasie , trochę mało ludzi wierzy w spółkę , ale nadejdą wkrótce dobre komunikaty i się to zmieni i nie ma znaczenia czy będzie 1 mld akcji czy 2 mld , Led Holding ma daleko idące plany i z pewnością one wypalą
ja też ich nie cierpię , ale bawią mnie za to leszcze podniecający się jak małe dziecko lizakiem ;d żenada . nic się nie dzieje a niektórzy już szczytują;d
Dnia 2013-07-23 o godz. 16:43 ~ad gej-czarodziej napisał(a):
> ja też ich nie cierpię , ale bawią mnie za to leszcze
> podniecający się jak małe dziecko lizakiem ;d żenada . nic
> się nie dzieje a niektórzy już szczytują;d
ty akurat już nie musisz szczytować bo się "spuściłeś " z akcji i nie tylko 18 lipca :-)
a ja jednak nie polubię Cię, nie masz akcji, a piszesz bzdury , mącąc ludziom w głowach - po co to robisz?jaki masz w tym cel? chcesz taniej dokupić? miałes okazje i obawiam się że możesz szybko nie mieć.Ale Twoja sprawa.
a jednak gej-czarodziej ;d jak tak wszystko wiesz to zacznij grać w lotka człowieku ;d
Skoczyło 2 gr i koleś podniecony jak małe dziecko ... co za żenada ;d widzę nic nie wyciągnąłeś z lekcji którą ci dałem . dalej latasz i pier.d..sz te swoje głupoty .
ty orzy.....u dawaj lekcje swojemu przyjacielowi kotkowi i jego ucz dobrych manier, jak widać jesteś jedyną osobą na tym forum co nie wyciąga wniosków , a wszystkich którzy piszą o wzrostach czepiasz się .Opamiętaj się bo w kaftanie odjedziesz wkrótce w odpowiednie miejsce. :-)
ty uważasz za normalne to co piszesz ;d ? żałosne ... chwilę popisałem tak jak ty to robisz od lutego ażeby zrozumieć i poznać twój problem i innych twojego pokroju... teraz wiem więcej ... żeby opisać twoją osobę to niestety musiałbym cię strasznie wyobrażać ... zapraszam jutro na walnę - pewnie taki rekin i mega inwestor stawi się na nim obowiązkowo :)
oczywiście , właśnie przebywam cały czas w wawie, ty czujesz się człowiekiem który pozjadał wszystkie rozumy ...bo nie pierwszy raz piszesz ,że "inni" mojego pokroju ...
ty tu jesteś niestety jedyny "odmieniec" swojego pokroju :-)
WEZ JEDEN Z DRUGIM JAK TAKI KOZAK POSTAW JUTRO RANO RAPTEM RAPTEM MOCARZE WY PO 100 TYS NA KUPNIE POWYZEJ DWUDZIESTU GR. I SIE OKAZE CZY NA FORUM BANKIERA SA LESZCZE CZY NIE!
już tyle razy pisałem coś do ciebie a ty dalej to samo ... jaki ty reprezentujesz poziom sobą ? 100x ci pisać jedno i to samo w kółko ? ty i tacy jak ty ... żenada .. jedyne co umiecie wypisywać to +30% , jutro odjazd, jutro odpał , zabierać się na pokład... ... jedna wielka żenada ... chyba tylko bardzo prosty człowiek ma tylko tyle do powiedzenia na forum publicznym.
właśnie o tym mówię i to jest powód tego pisania - śmieszy mnie bajkopisarstwo i czarowanie jak ty to robisz " czas pokaże " a nie twoje wróżby i głupkowate pisanie.
Rozumiem że z kimś mądrzejszym ciężko jest dyskutować bo w końcu ile można używać takich argumentów jak ty używasz (tych prostackich prostackich).
Ty nawet tak banalnej rzeczy jak zmieniające się ip nie potrafissz zrozumieć :) to jest naprawdę przykre ... nawet po tym jak wytłumaczyłem ci to ...
Sklerozę to ty masz bo nie czytasz z zrozumieniem ... pisałem post wyżej że pisząc posty na twoim poziomie chciałem cię zrozumieć i sprawdzić coś ... to tyle :)