• wyniki Autor: ~baks [89.171.118.*]
    zaczynamy pod wyniki
  • Re: wyniki Autor: ~wojtek [164.127.139.*]
    ,,myślę, że aktualnie to czyta spekulacja, obroty marne,,tu musi minimum 500 tys ,lub kilkaset każdego dnia się kotłować,,a tak westa się zachowuje jak obrażona kobieta z fochami...
  • Re: wyniki Autor: ~esco [88.156.138.*]
    Taa,pod wyniki,oby nie byly takie jak dzisiejsza sesja.Ja bede bral po co najmniej 0.50.i zdania nie zmieniam.
  • Re: wyniki Autor: ~alonzo [109.95.206.*]
    Nie tylko społeczeństwo ma kłopoty z czytaniem tekstów ze zrozumieniem, ale pisanie z sensem, dziś też jest wielką sztuką :-(
    Jeżeli chcesz kupować za co najmniej 50gr, to teraz masz do tego dobrą okazję :-)
    Miałeś pewnie na myśli najwyżej za ....., ale jak wiemy, przelewanie myśli na papier, nie jest takie proste w obecnych czasach.
  • Re: wyniki Autor: ~mat [83.28.61.*]
    Haha " obrażona kobieta z fochami " .Nazwał bym tą Waszą westę bardziej jako pani lekkich obyczajów (delikatnie mówiąc" hehe wyciągnęła tyle kasy i dalej skubie biednych inwestorów i skubie
  • Re: wyniki Autor: ~wojtek [164.127.139.*]
    ,,,zgadza się -mistrzostwo świata-ale poczytaj dzisiaj na trójmieście o jednej pani...
  • Re: wyniki Autor: ~maxilopez [79.190.149.*]
    wojtek mam nadzieję że omijałęś tą malinkę szerokim łukiem
  • Re: wyniki Autor: ~wojtek [164.126.199.*]
    ,,,pomyśl teraz o czym myślą Ci którzy korzystali z jej usług,,,
  • Re: wyniki Autor: ~alonzo [109.95.206.*]
    Jak ktoś lubi jazdy ekstremalne bez gumy i potem się dziwi efektom, to nie jest z nim za dobrze.
    Saper jak podchodzi beztrosko do swojej roboty, to skutki też nie są godne pozazdroszczenia.
    oby nasza westa niedługo eksplodowała na północ!!!
  • Re: wyniki Autor: ~12345* [81.190.166.*]
    Dnia 2013-07-24 o godz. 09:34 ~wojtek napisał(a):
    > oby nasza westa niedługo eksplodowała na północ!!!

na razie to falowcy Wolfa kręcą motyla :

http://www.bankfotek.pl/view/1537725

http://www.bankfotek.pl/view/1537735
  • Re: wyniki Autor: ~akcjonariusz [87.205.70.*]
    Obserwując spółkę od dłuższego czasu według mojej oceny komuś udaje się utrzymać walor na bardzo niskim poziomie i jednocześnie skupować zataczając koła.Skupienie akcji na wyższym volumenie i powolny opad niewielką ilością akcji.Ile to już kółek? Bardzo dobra strategia bo nie trzeba wydawać milion by kupić milion. Dobre
    wszyscy się z Tobą zgodzimy, trafne spostrzeżenia, jest pytanie pod co? vrla-wielki znak zapytania-temat ucichł, ,farmy wiatrowe-nic nie wiadomo? kontrakty z chinami?-wiemy,że byli i co dalej? kontrakty na samochody elektryczne?inwestycja w kursku napawa optymizmem, wszyscy wiemy ,że westa posiada duże zadłużenie, ale według mnie ma ogromne perspektywy, napewno przełomem nie będą tu wyniki-przynajmniej tak myślę, długo męczą inwestorów, zamrożone pieniądze nie wspomnę od kiedy....czas pokaże co tu będzie grane, obroty ostatnio mizerne, czasem mała ,spekulacyjna podbitka...
  • Re: wyniki Autor: ~mat [95.49.27.*]
    A ja Wam powiem , obce cywilizacje nie mogą istnieć
  • Re: wyniki Autor: ~sylwuś [83.11.177.*]
    tys prowda...
  • Re: wyniki Autor: ~mat [83.24.2.*]
    A widzieliście kiedy jak wybuchają akumulatory ? Dla mojego wuja na łódce kiedyś wybuchł jak ryby łowił.Jeb - ło ponoć strasznie. Dobrze że tyłem stał ,to mu tylko na du - psku spodnie popaliło .O żeby to tak kurs westy......
  • Re: wyniki Autor: them [77.79.239.*]
    Dnia 2013-07-24 o godz. 19:11 ~mat napisał(a):
    > A ja Wam powiem , obce cywilizacje nie mogą istnieć

nie mogom ale chcom
  • Re: wyniki Autor: ~mat [83.24.16.*]
    A co to tak cicho , wszyscy mają rozładowane akumulatory czy co?
  • Re: wyniki Autor: lew429 [81.219.204.*]
    W kraju się zbliżają burze, tutaj też może być, musimy się pilnować żeby nas nie wyrzuciło z tych wagoników przed odjazdem.
  • Re: wyniki Autor: ~kumaty [212.95.7.*]
    A co bedzie jak droznik przelaczy rozjazd na WYSYPISKO SMIECI z GPW (liczys sie z taka alternatywa)
  • Re: wyniki Autor: ~wojtek [164.127.184.*]
    ,,, na giełdzie jest wszystko możliwe,ale to czarny scenariusz,,pytanie ,które mi się pierwsze nasuwa a skieruje je do Ciebie-po co taka kolosalna inwestycja w kursku? czy spółka ,która bankrutuje czyni taką inwestycję,,fakt ,że spółki ukraińskie są specyficzne to wszyscy wiemy,, wiemy również co tu się dzieje od roku,,,29 sierpień wyniki-myślę,wtedy trochę się rozjaśni,, mnie wk....ia dezinformacja,,,,pozdrawiam
  • Re: wyniki Autor: ~mat [83.24.16.*]
    Budet haraszo albo budet oczen plpcho,ot i wsio
  • Re: wyniki Autor: ~baks [31.41.84.*]
    wystrzeliło jak u młodego jurnego samca :)

na koniec miesiąca będzie fajnie :)
  • Re: wyniki Autor: ~Amator [94.124.6.*]
    fajnie to będzie jak skoczy jakieś ... 300 % :)
  • Re: wyniki Autor: ~takitam [188.47.145.*]
    dlaczego tylko 300% a może 500%:)
    :(((
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.78.72.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: wyniki Autor: ~Amator [94.124.6.*]
    500 będzie super !!! 1000 magicznie, a 2000 bosko !!! :)
  • Re: wyniki Autor: ~baks [31.41.84.*]
    zapowiada się 0,70 ?
  • Re: wyniki Autor: ~xxx [91.189.31.*]
    czym prędzej te 70 to będe na ZERO :D
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.