,,myślę, że aktualnie to czyta spekulacja, obroty marne,,tu musi minimum 500 tys ,lub kilkaset każdego dnia się kotłować,,a tak westa się zachowuje jak obrażona kobieta z fochami...
Nie tylko społeczeństwo ma kłopoty z czytaniem tekstów ze zrozumieniem, ale pisanie z sensem, dziś też jest wielką sztuką :-(
Jeżeli chcesz kupować za co najmniej 50gr, to teraz masz do tego dobrą okazję :-)
Miałeś pewnie na myśli najwyżej za ....., ale jak wiemy, przelewanie myśli na papier, nie jest takie proste w obecnych czasach.
Haha " obrażona kobieta z fochami " .Nazwał bym tą Waszą westę bardziej jako pani lekkich obyczajów (delikatnie mówiąc" hehe wyciągnęła tyle kasy i dalej skubie biednych inwestorów i skubie
Jak ktoś lubi jazdy ekstremalne bez gumy i potem się dziwi efektom, to nie jest z nim za dobrze.
Saper jak podchodzi beztrosko do swojej roboty, to skutki też nie są godne pozazdroszczenia.
Obserwując spółkę od dłuższego czasu według mojej oceny komuś udaje się utrzymać walor na bardzo niskim poziomie i jednocześnie skupować zataczając koła.Skupienie akcji na wyższym volumenie i powolny opad niewielką ilością akcji.Ile to już kółek? Bardzo dobra strategia bo nie trzeba wydawać milion by kupić milion. Dobre
wszyscy się z Tobą zgodzimy, trafne spostrzeżenia, jest pytanie pod co? vrla-wielki znak zapytania-temat ucichł, ,farmy wiatrowe-nic nie wiadomo? kontrakty z chinami?-wiemy,że byli i co dalej? kontrakty na samochody elektryczne?inwestycja w kursku napawa optymizmem, wszyscy wiemy ,że westa posiada duże zadłużenie, ale według mnie ma ogromne perspektywy, napewno przełomem nie będą tu wyniki-przynajmniej tak myślę, długo męczą inwestorów, zamrożone pieniądze nie wspomnę od kiedy....czas pokaże co tu będzie grane, obroty ostatnio mizerne, czasem mała ,spekulacyjna podbitka...
A widzieliście kiedy jak wybuchają akumulatory ? Dla mojego wuja na łódce kiedyś wybuchł jak ryby łowił.Jeb - ło ponoć strasznie. Dobrze że tyłem stał ,to mu tylko na du - psku spodnie popaliło .O żeby to tak kurs westy......
,,, na giełdzie jest wszystko możliwe,ale to czarny scenariusz,,pytanie ,które mi się pierwsze nasuwa a skieruje je do Ciebie-po co taka kolosalna inwestycja w kursku? czy spółka ,która bankrutuje czyni taką inwestycję,,fakt ,że spółki ukraińskie są specyficzne to wszyscy wiemy,, wiemy również co tu się dzieje od roku,,,29 sierpień wyniki-myślę,wtedy trochę się rozjaśni,, mnie wk....ia dezinformacja,,,,pozdrawiam