LED HOLDING objął kolejną emisje i ma już ponad 66% akcji.
dla mnie powoli rozjaśnia się wizja LED HOLDING. Poprzez przejęcie NEMEXA w szybki i łatwy sposób weszli na giełdę.
obecność na giełdzie ma dla grupy kapitałowej do której należy LED HOLDING duzo plusów. mysle ze z czasem przeniosą się na GPW.
pewnie LH obejmie tez dużą część emisji w NMX za 90 mln zł i będą pod szyldem NEMEX budować dużą fabrykę LED w Polsce. Piszą o tym tutaj:
Dnia 2013-07-23 o godz. 11:34 ~olo napisał(a):
> http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,9057148,Jak_CBA_szuk
> alo_hakow_na_wladze_Lublina_i_urzednikow.html
nie pieprz ....i co ktoś poszedł siedzieć - to juz kilka razy było wspominane na tym forum? jak za kogoś się bierze CBA to idzie siedzieć a Led Holding wraz z prezesem ma się dobrze!!!! a Ty olo po co cytujesz te bzdury z przed 2.5 roku
trzyma już 2.5 roku nikogo nie oskarżyli i nikogo nie oskarża bo nie maja podstaw...na Leppera tez haków szukali.... taki poj.... kraj ...a Led holding to jednak marka.
na wszystkich ten sam nick mam , zresztą nie fruwam po spółach jak Ty jestem przed wszystkim tu.Marka ?? nie używasz żarówek LED w domu lub samochodzie?
to nie tylko żarówki. a juz napewno nie do samochodów. tu potencjalna skala jest większa. - mająca powstać farma fotowoltaiczna, obrót gazem, projekty typu ESCO dla samorządów i podmiotów używający oświetlenia na duża skalę: (hale, duże powierzchnie handlowe, fabryki, wielkopowierzchniowe uprawy szklarniowe itp.)