• Plan do 26 sierpnia 2013 Autor: ~wig20 [83.23.82.*]
    Wg mojej subiektywnej oceny, teraz już do samego raportu nigdzie nie pojedziemy. Kierownik da sobie czas, pozamyka luki, ostudzi wskaźniki, przygotuje się do skoku w dniu raportu. Ale to oczywiście tylko moja teoria, jak będzie naprawdę - przekonamy się sami. Ciekaw jestem Waszej opinii.
  • Re: Plan do 26 sierpnia 2013 Autor: ~ciekawy [91.193.12.*]
    Moja subiektywna opinia brzmi że do raportu znajdziemy się powyżej 1,24 minimum, a uważam że będziemy w okolicach 1,3-1,4 ale nie wykluczam bardziej optymistycznego scenariusza. Według mnie do raportu minimum 1.25 choć osobiście stawiam na przebicie 1,34.
  • Re: Plan do 26 sierpnia 2013 Autor: ~wig20 [83.23.82.*]
    1.25 ale wskaźniki schłodzone, tak?
  • Re: Plan do 26 sierpnia 2013 Autor: ~Ciekawy [91.193.12.*]
    Z AT jest tak że osoba która usilnie będzie dążyła do potwierdzenia swojej racji znajdzie je, przyjmie inny horyzont czasowy, przyjmie większą tolerancję, doszuka się wyszukanych figur, połączy wybrane przez siebie wskaźniki.
    Wbrew wielu osobom które uznają siebie za wielkich znawców AT dodam że zjadłem żeby na niej i wiem jedno z doświadczenia kilunastoletniego sprawdzają się najprostsze wskaźniki najwyrazistsze sygnały i figury a niej jakieś wyszukane, a powód jest jeden płynność która na GPW jest niska i w dodatku nie ma krótkiej pozycji na wszystkich spółkach, to nie USA gdzie faktycznie AT odgrywa zdecydowanie większą rolę ale o tym wykładu pisać nie będę.
    Po słynnym dniu kiedy skończyliśmy ponad 11% wzrostem na drugi dzień mieliśmy poziomy 1,17-1,19 w tym samy dnu doszliśmy do poziomów 1,33 i skończyliśmy na lekkim minusie.
    W ostatni czwartek po raz kolejny doszliśmy do 1,30 zł, dzisiaj znowu osiągneliśmy intradeyowo 1,17 zł. Więc na świeczkach japońskich ja widzę już schłodzenie wskaźników
    ale jak już pisałem zależy jaki horyzont przyjmiesz jakimi wskaźnikami się podpierasz
    ja na tej akurat spółce nie gram nie spekuluje mam ją na dłużej więc nie przywiązuję aż takiej wagi do AT tym bardziej że jest lub był inwestor który pozbywał sięz akcji po PBG a to zniekształca AT mam inne spółki od tego ale życzę powodzenia bo z tego co pamiętak 1/4 kapitału wig20 się na tej spółce bawisz. To tyle na ten temat ale nie chce się o AT
    wypowiadać bo ile analiz tyle poglądów.
    Zgadzam się, AT to jedynie cząstka faktów.
    Teraz na godzinowym wyraźnie pójdziemy w górę, stąd pojawił się batonik 20k na K na 1.19.

http://www.attrader.pl/charts/s/41477/QDOS_dG-UkeJqA8alBMRDA.png
    Dobra, co by nie pisać czekam na 1.10 bo wierze, że dotkniemy 1.09. Piszę, co byście mnie sprawdzili - oddaje się pod publiczny osąd. :)
  • Re: Plan do 26 sierpnia 2013 Autor: ~dabko [83.1.135.*]
    GLOBALENERGY sorry Panowie jutro się przesiadam trochę mi śpieszno .....więc do następnego razu...życzę zysków pozdro
  • Re: Plan do 26 sierpnia 2013 Autor: ~mars [87.99.28.*]
    zabierz ze soba prosze GURU
[x]
DUON 0,00% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.