obecnie 1,28 stanowi ważne wsparcie z pktu widzenia analizy tech........teoretycznie przebicie go daje podstawy do zameldowania się na 1,58 ......w pierwszym rzucie ......z możliowścia pewnie podjechania do 2 zl....jak sądzicie ?
heh ok pawelku....nie podjeżdżaj.....nie szukaj wiedzy na forum ....ale pewnie wiesz ....... każdy sam kreśli swoje kreski....... mi wyszło 1,28 ........
no może troche przesdziłem, ale skoro mówisz że 1,28 to ważny poziom to może wyjaśnij dlaczego.
Wiesz nie moża tak jak prezes w stylu " wiem ale nie powiem", skoro wskazujesz że poziom jest istotny przydałoby sie wyjaśnić dlaczego, tak ż czystej rzetelności.
jeśli chodzi o wiedzę to na forum jej na pewno nie znajdę od tego są książki a nie forum bankiera. Nawet nie śmiałem podejrzewać że masz jakąś wiedzę.
heh ....ok skoro uważasz ze nie mam wiedzy więc nie wymagaj żebym ...cokolwiek komukolwiek a już w szczególności tobie coś tłumaczył......napewno już wyczytałeś w swoich książkach co trzeba .....i wiesz jaką pozycję zająć........no sorki skoro jednak czytasz bankiera to jednak może nie wiesz ,,,,,,masz 10 kola na rachunku i motasz się co z tym zrobić......no ale to już twoja sprawa .......bez odbioru