Tylko obserwuje ale z doświadczenia (strat) wiem, że 90mln zabez\pieczeń na majątku oznacza likwidację. Taka kwota powala i nie ma szans nikt nie ustawi się na kupnie.
Proszę zobaczyć na kapitalizację.
w biznesie złomowym same przekręty tzn duże pole do nadużyć. Kiedyś oglądałem "państwo w państwie" i tam było o tym biznesie i wszystko kręciło się dobrze kilka lat temu ale weszły w życie nowe przepisy i nie jedna spółka poległa przez głupie przepisy. Drop nie jest wyjątkiem. Ale o szczegółach się nie wypowiadam bo trzeba się wgłębić w przepisy, żeby coś powiedzieć
widocznie komuś firma zagraża czy przeszkadza i trzeba ja w majestacie prawa sprowadzić do piachu....innych wytłumaczeń nie widzę.
Do skarbówki na VAT w tym roku przyęli bardzo duzo osób......
Dnia 2013-07-22 o godz. 22:40 ~pytajacy napisał(a):
> Ale czy w majestacie prawa to normalne? Co za kraj, to
> nieprawdopodobne! Jesli sa winni to ukarac, a jesli nie?
> Znowu bezkarnosc urzedasow?
W majestacie czego?
Człowieku w jakim świecie ty żyjesz?
Klamka zapadła. I już nie jest ważne czy spółka faktycznie ma coś na sumieniu czy nie.
Na razie nastąpi zgon. Później może trupa wskrzeszą. Albo i nie.
Skarb Państwa nie odpuszcza, Prokuratoria Generalna będzie pilnowała kasy do upadłego.
Powtarzam: DO UPADŁEGO!
Jezeli spolka bedzie odwolywac sie do konca to jak zwykle za bledy urzednikow znow zaplaca najbiedniejsi i emeryci!!!!Stosowanie prawa wstecz to zbrodnia!!! albo dzialanie na szkode panstwa,podobno dla panstwa spolka dawala niezle dochody ,z podatkow
i dywident!!!