• Wyrazy współczucia ....... Autor: ~Grzegorz [213.180.136.*]
    Dla was wszystkich którzy przez swoja przygodę z giełdą zdobyli nowe doświadczenia szczególnie grając na tak zacnej spółce jak PCA. Stracony kapitał jest niczym w porównaniu do wiedzy i umiejętności jakie zdobyliście przez ten cały czas. Jestem z wami myslę o tych którzy tak wierzyli w sukces spółki, nowe perspektywy być może pomogą w zdobyciu i odzyskaniu zaufania inwestorów którzy dzieki takim spólkę stają się lżejsi o kilkadziesiąt procent.

Według moejej wiedzy emisja ratunkowa z pp powinna być lekarstwem na wszelkie dolegliwości, ale co zrobi zarząd któż to wie ?

Pozdrooo
    grześ
  • Re: Wyrazy współczucia ....... Autor: ~Rafael [83.22.130.*]
    Mówi się trudno, nauczka na całe życie, mogło być pięknie ale spartolili wszystko. Szkoda nerwów na to wszystko, bo człowiek by się zamartwiał dzień w dzień. A to tylko pierd*lone pieniądze. Zostawiam akcje aż do 2020r. jak będą mieli 1mld przychodu :-PPPPPP , bo teraz już mnie wali czy jest 13gr czy 1gr. Grzegorz na czym teraz grasz? Teraz ciężko znaleźć coś ciekawego większość już ugrane albo już wysokie kursy.
  • Re: Wyrazy współczucia ....... Autor: ~fm [77.113.59.*]
    na PMI
  • Re: Wyrazy współczucia ....... Autor: ~Rafael [83.22.130.*]
    Dnia 2013-07-21 o godz. 21:22 ~fm napisał(a):
    > na PMI

byłem 2 razy. Trzeciego nie będzie :-)
  • Re: Wyrazy współczucia ....... Autor: ~wq...rwiony [93.154.186.*]
    Dnia 2013-07-21 o godz. 19:51 ~Rafael napisał(a):
    > ...Teraz
    > ciężko znaleźć coś ciekawego większość już ugrane albo już
    > wysokie kursy.

rzuć okiem na orzełka - tego gumowego (orl)
[x]
PSWCAPITA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.