• Będzie winda Autor: ~plazowicz [213.195.163.*]
    ...do nieba. Coraz mniej wywalających po 3,4-3,7. Ostatnio problemem jest kupić nawet po 3,6 większą ilość. A to i tak śmieszna cena. Do tego KRI robi właśnie świetną reklamę całej branży, a i prawie zerowe stopy to duży plus dla wyników tych spółek (obligacje!). Powinno być dobrze.
  • Re: Będzie winda Autor: ~Ciekawy [91.193.12.*]
    Zgadzam się spółka naprawdę nisko wyceniana i to w stosunku do branży jak i całego WIG.
    Ogólnie spółka póki co mało popularna więc i forum mało aktywne, ale to ma też i plusy W. Buffet zawsze podkreślał że go nie interesują przy wyborze spółek do portfela spółki popularne a tez zapomniane o dobrym biznesie niedocenione przez rynek.
  • Re: Będzie winda Autor: ~ja pitole [31.63.66.*]
    ja pitole vinedexus po nie całe 4 zetole i czemu tego nikt nie chce
  • Re: Będzie winda Autor: ~Felix [95.49.184.*]
    Bo ktoś sypie z ukrycia , cały czas po 1,5 - 2 k wystawione a ile tego w rzeczywistości jest, nie wiadomo.
  • Re: Będzie winda Autor: ~Piotrek [79.190.210.*]
    ja sadze, ze bedzie winda w dol

http://www.finweb.pl/gielda/analizy-techniczne/9361-gpm-vindexus-s-a-analiza-techniczna-24-07-2013r
  • Re: Będzie winda Autor: ~kisinier [83.10.167.*]
    ehh góra czy dół
    jeno w jakim przedziale czasowym;p
  • Re: Będzie winda Autor: ~ja pitole [178.56.158.*]
    Ten co robił tą analize ,,jacek jarosz ,,wogóle nie zna społki na vindyku nie ma trendy wzrostowego tu jest marazm po spadkach z ubiegłego roku są kosmetyczne odbicia i marazm
  • Re: Będzie winda Autor: ~Ola [79.190.210.*]
    Poprzednik chyba się lekko nie orientuje w temacie. Obroty na spółce są większe niż w latach ubiegłych, więc jaki marazm??? Poza tym trend aprecjacyjny widać jak na dłoni, co pokazuje linia trendu.
  • Do Oli Autor: ~Ja pitole [178.56.133.*]
    Olu a co to jest trend aprecjacyjny.Jest marazm bo vindyk kołysze się od 3 zeta do 4 zeta .Nudna spólka spadła z 8 na 3 i się kołysze
[x]
VINDEXUS 0,72% 14,05 2026-05-22 09:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.