• Kolejne zawieszenie? Autor: ~gumiak [80.55.124.*]
    Czemu nie wznawiają notowań? Nie minął nawet tydzień a spółka ponownie zawieszona. Pewnie Krawce zbyt nachalnie upychały swoją makulaturę.

A tak na marginesie, nie wiem czy ktoś liczył, ale mi wychodzi, że w przypadku zjazdu do 1 gr cały OFICJALNY ff będzie wart ok.50 tys zł. Żeby go skupić po tej cenie to Krawcom kasy wystarczy (zwłaszcza jak opchną część swojego pakieciku za kilkanaście gr). Może o to tu chodzi?
  • Re: Kolejne zawieszenie? Autor: ~Ja [77.255.207.*]
    A po cholere mają kupować jak sobie emisje zrobią? Dla Coscoli-bis i Kuzbasa-second. Kuzbas second to wiodący cypryjski potentat w branży węglowej. ;-))))))))))))))))))
  • Re: Kolejne zawieszenie? Autor: ~janek [195.116.236.*]
    A po co maja robić emisję ?
    Wypchną ile się da nic nie wartego papieru i za to założą ze 20 nowych spółek na NC i znowu będą żenić leszczom papier
  • Re: Kolejne zawieszenie? Autor: ~as [195.117.34.*]
    wow, jeszcze 2 lata temu nie wierzylem ze knf dopuszcza do takich przekretow na gpw a jednak to sie dzieje w realu
  • Re: Kolejne zawieszenie? Autor: ~gumiak [80.55.124.*]
    Choćby po to, żeby pozbyć się problemu mniejszościowego akcjonariatu (czy też raczej odsunąć w czasie). Nowej emisji nikt nie kupi, chyba że słupy. Podbitki żeby wywalić swoje akcje już nie zrobią bo każdy wzrost zostanie wykorzystany przez oszukany akcjonariat do wyjścia ze spółki. Popyt jak na lekarstwo. Wydaje się, że spisali swoje akcje a co za tym idzie na spółkę na straty. W sumie skoro dodrukowali tyle papieru i objęli za darmo to i tak dobrze na tym wyjdą.
  • Re: Kolejne zawieszenie? Autor: ~Ja1 [91.238.216.*]
    Ale będą chcieli gdzie indziej to samo robić, dlatego trzeba podążać za nimi i robić im odpowiedni PR wszędzie.
  • Re: Kolejne zawieszenie? Autor: ~Ja [77.255.207.*]
    Chłopie ogarnij się. To spółka krawców. Emisja zamknięta pod aport za "brylanty" piotrusia wyceniane spod palca. I nawalanie w tłum akcjami, bo i 1 grosz to pieniądz.
  • Re: Kolejne zawieszenie? Autor: ~sss [46.45.93.*]
    puścili, można wywalać
[x]
PSWCAPITA 0,00% 0,01 2014-04-04 14:52:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.