• czy przebije 7 w tym sezonie Autor: ~see doble [66.206.236.*]
    Jestem ciekawy,gospodarka zadluzona po uszy.Budzet trzesie sie w posadach.Zawieszaja prawa ktore byly wentylem finansowego bezpieczenstwa.50%
    W takiej sytuacji tfone ma szanse wyplynac jako perelka na parkiecie.Nie rozpuszcza akcjonariatu.Zbiera kazda zlotoweczke.Na dzien dzisiejszy warta minimum 7 zl i z kazdym dniem pare groszy drozeje.Ludzie wydojeni i przestraszeni a w iekszosci na tej spolce taki kapital.Kapital przez duze K sie nie wychyla bo wie ze moze polknac taniej.Byle cierpliwie.Czas na korzysc tfone.Rynek tej spolki potrzebuje w tym roku jak nigdy dotad.I nie jest to wpis zyczeniowy.Cierpliwie czekajmy.powodzenia cierpliwym.
  • Re: czy przebije 7 w tym sezonie Autor: ~zaq [80.53.214.*]
    jest szansa nawet na więcej
  • Re: czy przebije 7 w tym sezonie Autor: ~mark [46.76.47.*]
    sezon tzn. do kiedy, bo nie wiem czy już mam kupować, czy jeszcze się wstrzymać?
  • Re: czy przebije 7 w tym sezonie Autor: ~fed [66.206.236.*]
    Ponad 20% od szczytu to mniej wiecej tyle mialo spasc
    Lipiec sie konczy atakow i paniki nie ma.Kryzys ciagnie do dolu a obroty mimo ze na te spolke astronomiczne pozostawiaja wiele do zyczenia.I taki ma byc caly rok?Chyba zbyt nudne.Moze zaczniemy od piątku troszeczke podciagac do naleznych wysokosci.
  • Re: czy przebije 7 w tym sezonie Autor: ~az [66.206.236.*]
    Zaczynamy od poniedzialku
    Gratuluje cierpliwym
  • Re: czy przebije 7 w tym sezonie Autor: ~Bartek [94.251.219.*]
    ciekawie ciekawie...moze juz teraz wybicie na ktore czekam od miesiaca....3,50 na poczatek...
  • Re: czy przebije 7 w tym sezonie Autor: ~AG [66.206.236.*]
    Bardzo madra taktyka
    Nie ma za duzego ruchu to tez normalne
    Jutro kolejne 5%
    Pojutrze około 3%
    i w piątek nerwowy wystrzał
    Cierpliwosci
  • Re: czy przebije 7 w tym sezonie Autor: ~AC [66.206.236.*]
    Ta spolka jest dobrym przykladem jak "biedni" sa polacy i jak latwo beda musieli oddac za bezcen cos co budowali przez lata.Kazdy chce zarobic chociaz przyslowiowy grosik,nie ma zaplecza finansowego,fundusze padaja, bogatych nie interesuja takie inwestycje bo manipulacja dookola takze cierpliwe podjadanie niecierpliwych az do 0 zainteresowania spolka
    No coz witamy w nowoczesnym kapitalizmie
    Wydusza i wycisna jak ulegalki wszystkich nieswiadomych.
  • Re: czy przebije 7 w tym sezonie Autor: ~See double [66.206.236.*]
    Poki co przy takim obrocie lecimy na 2.70
    Chyba ze obrot bedzie wiekszy ponad 10 tys.
    Ale tutaj nie ma zainteresowania a wakacje trwaja gotowka potrzebna
    A i ja sie zniechecilem
    Popatrzymy
  • Re: czy przebije 7 w tym sezonie Autor: ~jacky2 [158.75.38.*]
    człowieku o wielu nickach...nie dość , że gadasz sam ze soba to jeszcze zmieniasz zdanie co kilka godzin......wrzuc na luz, daj sobie spokój z gieldą...jedz na wakacje.....
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.