• do Maga Autor: ~ciekawy [31.174.162.*]
    mam pytanie wpisałeś wczesniej takie zdanie

A ja dostałem zaproszenie na komendę, na 17 lipca w sprawie dotyczącej Serenity S.A. No sam jestem ciekaw jak przygotowany będzie funkcjonariusz. Rany, jak dobrze, że coś się dzieje w sprawie :)

wczoraj tj 16 lipca napisałeś, że już byleś:

I po przesłuchaniu - temat wrócił do Trójmiasta. Nie wiem ile z tego wyjdzie, ale mam poczucie spełnienia obowiązku. Jeśli nie odzskam pieniędzy przynajmniej nie będę pluł sobie w brodę że nic nie zrobiłem.

czy ty byleś na jakimś przesłuchaniu w ogóle?
  • Re: do Maga Autor: ~1bawara [95.49.20.*]
    Mag to bajkopisarz
  • Re: do Maga Autor: ~MAG [86.63.112.*]
    W przeciwieństwie do większości tutaj, piszę co robię. Nie mam zamiaru tłumaczyć się i przekonywać większości o prawdziwości podejmowanych kroków. Jeśli ktoś ma ochotę dowiedzieć się więcej proponuję zasięgnąć wiedzy w Wydziale dw. z Przedstępczością Gospodarczą z siedzibą w Sopocie KWP w Gdańsku, 81-824 Sopot, ul. Armii Krajowej 112A sygnatura akt VI Ds. 12/13. Tyle.
  • Re: do Maga Autor: ~brawo [83.25.231.*]
    Brawo dla Maga, w przeciwieństwie do Kasiewicza (złodzieja) coś robi.
    jemu pozostało tylko szczekanie wściekłego psa
  • Re: do Maga Autor: ~ciekawy [5.173.83.*]
    bravo a skąd wiesz facet Kaskiewicz nic nie robi?spytaj prezesa serenity czy już go wzywali na spotkania w instytucjach siłowych, oraz czy zabezpieczyli już dokumenty i komputery w spółce, wg mnie to tak , zobaczymy co znajdą biegli
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.