Jak przelamie 15 PLN to droga do dlugotrwalego wzrostu otwarta. Moim zdaniem to najlepsza fundamentalnie spolka na GPW z wycena na bardzo niskim poziomie, weszlo to kilka funduszy a branza na te czasy rewelacyjna. Tutaj zarobek 400 procent nie powinien nikogo zdziwic. Obserwujcie - tak jak mowilem - w tej chwili walka na lini trendu bocznego i prawdopodobnie bedzie atak i wybicie w gore. Potem już tylko codziennie w gore
Teraz mogę poradzić jedno - siedzieć na dupie. Cofka i konsolidacja w rejonie 15zł jak najbardziej możliwa, ale to będzie tylko czas na strzepnięcie niecierpliwych. Technicznie silny sygnał kupna i to jest fakt.
Panowie, Panie,
co robimy?
Bo kiszenie straszne, pieniążki powinny pracować.
Mam tu ulokowanych troszkę pieniążków, ale one ani drgną (dobrze, że PGNiG szarpie do góry).
Jaki scenariusz do wyników?
moze w koncu ta zapomniana ''perla'' sie w koncu wybije.6 lat lezakowania chyba starczy/mieli dosc czasu na zbieranie.wszystko oczywiscie dla dobra polskich emerytow i rencistow
Powiem, że widać światełko w tunelu :)
Dodatkowo rekomendacja... z którymi jak to wiadomo jest różnie (czasem jako anty-rekomendacje) ale w tym przypadku analitycy odrobili pracę domową -
tutaj potencjał zasięgu jest naprawdę GRUBY :)
Być może pod wyniki niedługo zacznie się wspinaczka, bo dzień przed już będzie dużo wyżej.
srac na ich rekomendacje.wg raportu za ostatni kwartal wg zrodel ze spolki cwk to 53 zl a na rekomendacje tych durniow nie zwracajcie uwagi wola magelana i kruka przy cwk 3.nawet banan dostrzegl ki bo spolka technicznie ewidentnie sie wybija z 6-letniej konsoli a ceny sufitu nikt nie zna.moze niektorzy przestana sie smiac jak ten zolw dostanie przyspieszenia a akcjii tu za wiele nie ma
Wkoło jest trochę okazji, ale każda się w końcu wypali, może i na kredyt inkaso przyjdzie czas, może teraz po wynikach coś się zdecydowanie ruszy. Poczekamy - zobaczymy. Ale jak już poleci, to myślę, że 100% do góry będzie lekko