• Zapytanie do Maga Autor: ~ciekawy [5.173.2.*]
    a to ciekawe że Ciebie Mag zapraszają na policję, czy składałeś jakiś wniosek do resortów i zaproszenie jest tego efektem?bo chyba nie zapraszają na zasadzie przypadku
  • Re: Zapytanie do Maga Autor: ~Maxi [89.77.238.*]
    Zapraszają tych, którzy złożyli zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa.
  • Re: Zapytanie do Maga Autor: ~ciekawy [5.173.2.*]
    to jest logiczne i ciekawe co z tego wyniknie, artykuł w PB też nie pozostawia złudzeń, że sprawa się rozmyje
  • Re: Zapytanie do Maga Autor: ~ciekawy [31.175.185.*]
    to jest logiczne i ciekawe co z tego wyniknie, artykuł w PB też nie pozostawia złudzeń, że sprawa się nie rozmyje
  • Re: Zapytanie do Maga Autor: ~J23 [178.159.173.*]
    Obserwujcie spółkę MIT. Tam nadciąga taka korba że Wam oczy wyjdą z orbit. Spółka jest prawie za darmo, będą się o nią tratować nawzajem! W tym momencie następuje przełamanie d ł u g o t e r m i n o w e g o trendu spadkowego!

C/WK - około 0,15 a spółka fundamentalnie super!!! Robi wrażenie prawda?
  • Re: Zapytanie do Maga Autor: ~leon [77.65.55.*]
    Newconnect to prawie Amber Gold,ryzykantów zapraszamy."Normalność" to tylko na gpw
  • Re: Zapytanie do Maga Autor: ~ZIP [89.77.238.*]
    Raz erni, innym razem bob budowniczy albi J23.... a wszystko to po to, żeby nagonic na kolejną wydmuchę. :D
  • Re: Zapytanie do Maga Autor: ~MAG [86.63.112.*]
    Absolutnie nie jest to przypadek. Jakiś czas temu rozmawiałem na ten temat z PL Nordstone czyli Markom Invest. Prezes poinformował mnie o sprawie, która właśnie się toczy i zapytał czy może podać moje nazwisko jako osoby poszkodowanej. Oczywiście nie mam nic do ukrycia i zgodziłem się. Kilka dni temu kontaktowała się ze mną komenda z Gdańska, poinformowali, że postępowanie jest w toku i chcą mnie przesłuchać - na szczęście na komendzie w moim mieście. Termin przesłuchania jutro, a co tam się wydarzy? Sam nie wiem. Spodziewam się pobieżnej notatki i odhaczenia sprawy, ale mam nadzieję, że to prowadzi do jakiegoś sensownego rozwiązania. Trzymajcie kciuki ;)
  • Re: Zapytanie do Maga Autor: ~1bawara [79.185.87.*]
    Mag ale jesteś bajkopisarz
    A ty malkontent i najlepszy forumowy detektyw. Wierz sobie w co chcesz :)
    I po przesłuchaniu - temat wrócił do Trójmiasta. Nie wiem ile z tego wyjdzie, ale mam poczucie spełnienia obowiązku. Jeśli nie odzskam pieniędzy przynajmniej nie będę pluł sobie w brodę że nic nie zrobiłem.
  • Re: Zapytanie do Maga Autor: ~MAX [83.9.88.*]
    I co tam ciekawego MAG ciebie pytali??jakies szczegóły odnośnie Serenity mówili?
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.