a to ciekawe że Ciebie Mag zapraszają na policję, czy składałeś jakiś wniosek do resortów i zaproszenie jest tego efektem?bo chyba nie zapraszają na zasadzie przypadku
Obserwujcie spółkę MIT. Tam nadciąga taka korba że Wam oczy wyjdą z orbit. Spółka jest prawie za darmo, będą się o nią tratować nawzajem! W tym momencie następuje przełamanie d ł u g o t e r m i n o w e g o trendu spadkowego!
C/WK - około 0,15 a spółka fundamentalnie super!!! Robi wrażenie prawda?
Absolutnie nie jest to przypadek. Jakiś czas temu rozmawiałem na ten temat z PL Nordstone czyli Markom Invest. Prezes poinformował mnie o sprawie, która właśnie się toczy i zapytał czy może podać moje nazwisko jako osoby poszkodowanej. Oczywiście nie mam nic do ukrycia i zgodziłem się. Kilka dni temu kontaktowała się ze mną komenda z Gdańska, poinformowali, że postępowanie jest w toku i chcą mnie przesłuchać - na szczęście na komendzie w moim mieście. Termin przesłuchania jutro, a co tam się wydarzy? Sam nie wiem. Spodziewam się pobieżnej notatki i odhaczenia sprawy, ale mam nadzieję, że to prowadzi do jakiegoś sensownego rozwiązania. Trzymajcie kciuki ;)
I po przesłuchaniu - temat wrócił do Trójmiasta. Nie wiem ile z tego wyjdzie, ale mam poczucie spełnienia obowiązku. Jeśli nie odzskam pieniędzy przynajmniej nie będę pluł sobie w brodę że nic nie zrobiłem.