Ni będzie żadnych notowań bo nikt rozsądny nie kupi makulatury bezwartościowej wydmuszki.
Zobacz na tzw. "notowania" 90% spółek i spółeczek na New Connect.
Czy widzisz na nich jakieś obroty ? Żeby były obroty muszą być chętni i widzieć w tym perspektywy zysku.
PSW Capital powinien wypłacić dywidendę wszystkim tym, którzy mieli akcje w październiku 2012r.
Dnia 2013-07-12 o godz. 14:57 piotr___ napisał(a):
> Na jakiej podstawie? Nie było odcięcia, nie było nabycia
> prawa. Mają wypłacić tym co mieli w październiku, a odciąć
> tym co mają teraz?
A to ciekawe co mówisz, kiedyś miałem tą spółkę na samym początku, kiedy szorowała po dnie, sprzedałem później po mocnych wzrostach.
Długo się nie interesowałem PSW, dopiero ostatnio po silnej przecenie nabyłem.
Jeśli to prawda, to dywidendę sobie sami odebrali sprzedając akcję, bo przecież odcięcia nie było.
hehe ale numer, no chyba, ze dzień ustalenia będzie nowy i odcięcie, wtedy OK
a wtedy korba ;-)
Nie było odcięcia?
Przecież brak odcięcia to najmniejszy problem.
W tym roku walne Polic uchwaliło dywidendę, a za dzień nabycia praw do dywidendy ustaliło dzień w którym odbyło się WZA. Odcięcia oczywiście nie było, spółka dostała upomnienie, dywidendę wypłacono.
Jeśli spółka nie zamierza wypłacić dywidendy z zysku za rok 2011, tylko uchwalić ją na nowo, to łatwo zgadnąć jak będzie wyglądała ta wypłata.
Miejsce oszustów jest w więzieniu a nie na rynku kapitałowym !!!
Świadomie oszukali drobnych akcjonariuszy obietnicą wypłaty dywidendy-widmo to niech ją wypłacą albo za kratki jak szef Amber Gold.
Był komunikat o wypłacie dywidendy do końca listopada 2012 wszystkim tym, którzy będą mieć akcje do końca października 2012.
Powinniśmy walczyć o swoje a nie dać się wykiwać złodziejom i pseudobiznesmenom K. z Koziej Wólki.
Wyjąłeś mi to z ust.
Na PMI trochę się uspokoiło i już tak nie skomlą, a tutaj cały czas.
Coś się nie podoba, to wykonuje się ruchy, ale nie tu na forum.
Tu nikt za Was spraw nie załatwi.
Ciągle tylko jakieś pretensje, przecież my żyjemy w Polsce, a tu wiadomo jak jest.
Ktoś tutaj pisał o sztuczkach księgowych, co nie jest zabronione jest dozwolone, w końcu przykład idzie od najlepszych, naszych elit z góry.