Bardzo ciekawy, szczególnie dwa punkty:
1. W żadnym z postępowań nie przedstawiono zarzutów
2. Nordstone nigdy nie zapłacił za akcje.
robi się coraz ciekawiej.
moment moment...ale co tu krzyczeć? Wydarzyło się coś?
Przecież temat jest w czarnej d.u.p.i.e. Prokuratura sobie będzie badać, cokolwiek ustalą, stanie się to za rok, dwa, potem odwołania ... nicości ciąg dalszy z odcinkami do 2016 r. jak nic. A Ci z MBF się w ogóle popisali. Co oni, nie wiedzieli z kim podpisują listy? No szacun, prywaciarze się w rynku rozejrzeli hehe
z tego co słyszałem sprawy są już badane więc tu nie potrawa to na lata, ponadto od czego można się odwołać jak czarno na białym wykaże się że zarzuty są prawdziwe?chyba można jedynie negocjować wysokość kary, albo zawiasy?
skoro władze spółki czują się nie winne to dlaczego robią uniki?brak biegłego, brak sprawozdania finansowego,wykluczenie z rynku , to kto tego powinien dopilnować jak nie władze spółki?
a delikatnie mówiąc nieścisłości w raportach finansowych?kto raporty tworzył, publikował?chyba nie drobni akcjonariusze?.
Mam te akcje i juz rok temu pogodziłem się że nic z tego nie odzyskam. GPW to szulernia jak ci postkomuniści którzy władają III RP. Nie mam co tracic czasu na to forum i łudzenie się że złodzieje oddadzą część łupu.
Wiem że to co napiszę to idiotyzm,ja cierpliwie czekam:)
Zainwestowałem w to gówno bo to w Polsce jest niszowy biznes
i sądzę(o naiwności)że na tym zarobię:)
Pozdrawiam...
Ale Panowie tej spółki nie ma na giełdzie i nie masz szans żeby wróciła. Zresztą nikomu z właścicieli nie opłaca się taki powrót. Nigdy nie słyszałem żeby spółka zdjęta z NC z takim galimatiasem pozwoliła odzyskać stracone pieniądze.
Lokatorzy z amber gold tez maja nadzieje na zwrot mimo ze tam upadek byl oficjalny wiec w serenity sytuacja jest troche lepsza.Głowa do gory moze ktos to przejmie,zapłaci,zbuduje i nas uratuje.