• adek tu tadek Autor: ~tadek [46.134.140.*]
    nie pajacuj
  • Re: adek tu tadek Autor: ~ad [79.139.109.*]
    a to Ty Tadziu z Wołomina? pisze tak jak jest ...a Ty co masz do powiedzenia?
  • Re: adek tu tadek Autor: ~ciekawy [95.50.45.*]
    tadek nawet nie wiesz z jakim rekinem giełdowym zadarłeś ....zaraz ci to napisze ile to on nie ma akcji a z ciebie to leszcz bo masz pakiet za 500zł , jednym słowem powinienies się już załamać
    Odpowiedź prosta "ciekawy" jest frustratem.
    ciekawy , a gdzie Twój kolega :inwestor" , ciągły życiowy pesymista?
    2 dni milczeliście ...dziś spadki ...aż o 1 gr .... naganiajcie na spadki! jak to robiliście....
  • Re: adek tu tadek Autor: ~ciekawy [95.50.45.*]
    dobra przyznaje się naginam na spadki bo muszę jeszcze dokupić za 100 zł kilka sztuk. .... a frustrata ad. tak to wkurza że jakiś leszcz z pakietem za 500zł potrafi zdziałać więcej niż on sam.
    Dnia 2013-07-08 o godz. 13:50 ~ciekawy napisał(a):
    > dobra przyznaje się naginam na spadki bo muszę jeszcze
    > dokupić za 100 zł kilka sztuk. .... a frustrata ad. tak to
    > wkurza że jakiś leszcz z pakietem za 500zł potrafi zdziałać
    > więcej niż on sam.
    oj chłopie chłopie w Zgłobicach wszyscy jak Ty myślą ? bo mi to rybka.... czy wzrośnie dziś , jutro czy za miesiąc..., a wiem ,że wzrośnie -znam kilka osób z pod Tarnowa ,ale logiczniej myślą niż Ty.Nie chce już mi się odpowiadać na Twoje zaczepki- możesz pisać do woli :-) Powodzenia.
    Dnia 2013-07-08 o godz. 13:50 ~ciekawy napisał(a):
    > dobra przyznaje się naginam na spadki bo muszę jeszcze
    > dokupić za 100 zł kilka sztuk. .... a frustrata ad. tak to
    > wkurza że jakiś leszcz z pakietem za 500zł potrafi zdziałać
    > więcej niż on sam.

a przepraszam Rzemieślicza -bajeczna to już Tarnów
  • Re: adek tu tadek Autor: ~ciekawy [87.116.193.*]
    widać twoją inteligencje .....uważasz że jak sprawdzisz moje ip skąd jest to pokaże ci moją lokalizacje ? ja myślałem że po tym ip to ci wskaże co najwyżej lokalizacje centrali mojego usługodawcy :) iP mam dynamiczne i po resecie często łączy mnie z innej lokalizacji (sprawdź teraz np.) nie wiem po co się tłumaczę nawet ... widać że próbujesz być cwanyale nie masz zielonego pojęcia o niczym ...
    nie obrażaj ludzi ....frustrację ,że nie spada Ci do 10 gr Nemex przelej na rodzinę lub na przyjaciela psa nie na obcych. No comment.
    ja obrażam ludzi ? ty jesteś normalny ? wypisujesz non stop głupoty że głowa boli , byle by odpisać ostatnio głupkowatą zaczepką.

To że napisałem iż jesteś mało inteligentny to nie obraza a fakt. Przechwalasz się głupkowato że niby wiesz skąd jestem .. (nie wiem co ci to ma niby dać, chociaż byś nawet wiedział). Chciałeś błysnąć że jesteś sprytny i umiesz ip sprawdzić ? to cie uświadomiłem że nie jesteś taki inteligentny jak ci się wydaje.
    W dodatku to ty jesteś jakimś śmiesznym frustratem, wystarczy że ktoś napisze dziś będzie minus ... to zaraz naskoczysz głupkowatymi postami ... nawet jak ktoś ma rację .
    Prawda jest taka że dupa z ciebie a nie inwestor :) nikt poważny nie zachowywał by się jak ty(zobacz co ty wypisujesz w ogóle).
    Jesteś mądry i inteligentny inaczej. - mam namiary na fachowca jakbyś chciał.
    Zjawiłeś się 2 tyg. temu jak już kiedyś pisałem znikąd i czekasz i naganiasz na mega spadki.
    Inwestor też naganiał i pisał ,że będzie 5 gr.....wtórowałeś MU!!!!!
    Ja pisze od lutego ,że wierzę w spółkę i mnie g... obchodzi czy ktoś kupi czy nie....
    Nie zachęcam nikogo do mega zakupów , ale nie pisze pierdół o braku kasy w Firmie itp.

Nie naganiam ani tak jak Ty na spadki ,ani na mega wzrosty-uważam ,że powoli systematycznie będzie szło do góry.
    Widzę ,że lubisz być górą i żeby ostatnie słowo należało do Ciebie ....więc masz okazje ....popisz się swoją mądrością ....możesz mnie nazwać jak chcesz oby nie "czarna dupa" - ja już tego nie skomentuje ,bo mi szkoda na Ciebie słów i czasu.

Pozdrawiam poważnych inwestorów , którzy wierzą w spółkę- a nie naganiaczy na spadki.
    Jesteś mądry i inteligentny inaczej. - mam namiary na fachowca jakbyś chciał.
    Fachowca powiadasz ? jest tak dobry jak ten który mnie namierzył ? z dokładnością do 50 km ?

Rozumiem że twoja inteligencja wskazuje ci na to że skoro napisałem pierwszy post 2 tyg temu to znaczy że od tego momentu interesuje się spółka ? yhm
    Zgoda pierwszy post napisałem 2 tyg. jak pamiętasz to o tym że będzie zjazd zaraz , oczywiście pierwszy naskoczyłeś z głupkowatymi tekstami ... ( a gdybyś był trochę inteligentniejszy to do refleksji o zjezdzie sam byś doszedł).

Ty piszesz od lutego :) szkoda że same głupoty z pierdołami na przemian ... żałosne jest takie pisanie "ja wieżę" załóż chłopie sektę Nemexa jak was od tej wiary będzie więcej i bedziecie bardzo bardzo wierzyć to się może spełni !

Gdzie ja naganiałem na jakieś spadki ? człowieku ogarnij się ... to że po analizie wydaje mi się że będzie zjazd i to napisałem na forum znaczy że naganiałem na spadki ? nie no miałem iść do kościoła i pomodlić się o nemex bo przecież żyję wiarą a nie faktami jak ty .
    Masakra, szkoda było się nawet odzywać cokolwiek... poważny inwestor to raczej nie dyskutuje z taką elitą na forum jak ty i tobie podobni.. i oczywiście nie żyją wiarą w spółkę a faktami i konkretami.

Napisz coś w końcu konstruktywnego o spółce czy swoich refleksjach a nie atakuj każdego który napiszę coś co ci się nie spodoba.
    a dziś będą wzrosty..... chyba ,że ciekawy "beka " zaniży kurs kilkoma akcjami :-) :-) :-)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.50.45.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    a co Ty masz do środowiska gejów? dla mnie każdy człowiek jest równy....
[x]
NEMEX -25,00% 0,03 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.