Dnia 2013-07-06 o godz. 20:17 ~łukaszenko GPW napisał(a):
> chyba wwas pogielo ,ale trzeba mieć narąbane w głowie aby
> coś takiego kupować:)
Po pierwsze tak jak kolega wyżej, dlaczego tu zaglądasz w takim razie?
Po drugie, jakiś argument? moje argumenty, to niski Free float, strata są, ale należności i inwestycje, są na wysokim poziomie więc ta mała strata przy całym kapitale zakładowym jest niczym, kondycja firmy jest przyzwoita, no i zlecenia małe, za 5gr skupić idzie za trochę ponad tysiąc, wcale dużym inwestorem nie trzeba być, żeby to podbić, do tego osiągnęły minimum te akcje, czas tylko na odwrócenie trendu, podobnie było na MTC akcje osiągnęły 2 grosze, kto kupił i sprzedał przy 10groszy zarobił przyzwoite pieniądze, tu będzie podobnie tylko kwestia czasu,
Ja tam mam pakiecik i czekam na zyski :) Pozdrowienia dla reszty akcjonariuszy :)
Ludziska, z prawej strony zlecen na podbitkę do 10 groszy jest za 7tys tylko....a potem lecimy tylko w górę, bo są spore przeskoki, nie rozumiem tego braku zainteresowania... łatwy zysk, zainteresowanie wzrosnie to lecimy w kierunku ~60? popatrzcie na zlecenia
i z prawej cały czas znika przyzwoicie, że ludzie sprzedają teraz we wzroście :) myślę, że jak dobrze zagramy to pod 10gr idzie podejść w tym tygodniu, a jak rzucą dobre info to faktycznie "Lecimy na księżyc" :)
radzę Wam lepiej szybko ładować do wora KREDYT INKASO. Następuje WŁAŚNIE W TEJ CHWILI wybicie z kilkuletniej konsolidacji a cena bardzo niska w stosunku do wartości księgowej. Tu będzie kilkaset % wzrostu bo trend wzrostowy dopiero się rozpoczyna. Wyniki miodzio, fundusze zapakowały akcje a wieści ze spółki coraz ciekawsze (ekspansja na rynek wschodni).
Porównując do KRUKA akcje KRI powinny wzrosnąć do minimum 60 PLN w tym roku a dziś 10% up minimum i tak przez kilka następnych sesji
a zerknąłem zerknąłem, ale tam wątpię, żeby było więcej niż wybicie do 16~ bo zaraz się wycofają Ci co są na poziomie ~14zł a tutaj jak sie ktoś ubierze chociaż w 50k co nie jest jeszcze dużą kwotą może osiągnąć na prawdę fajną stopę zwrotu w krótkim czasie, ale to tylko moja opinia :)
Dnia 2013-07-19 o godz. 15:17 ~Curald napisał(a):
> Na prawdę nikt nie przebije tych 13k?....w ogóle po co to
> wystawiać, co prawda zarząd mógłby się postarać i coś
> zakomunikować ciekawego...
Jak na razie to kicha jak sprzedam 2spolki do moze uda sie dokupic po 4-5gr a jak nie zdaze to nie bede zalowal troche tego mam srednia 5gr pozdrawiam cirpliwych
czyli chcesz kupić taniej, bo inaczej byś się nie udzielał tutaj i nie naganiasz na inną spółkę więc czatujesz na dobry spadek żeby skupić, albo po prostu cholernie się nudzisz i spamujesz;p
na prawdę sprzedał ktoś te 11500..... dajcie się kursowi rozbujać a nie powiększacie zlecenia z prawej sami mogli byśmy to podbić bez wysoko bez udziału władz
Dnia 2013-07-22 o godz. 11:03 ~Curald napisał(a):
> na prawdę sprzedał ktoś te 11500..... dajcie się kursowi
> rozbujać a nie powiększacie zlecenia z prawej sami mogli
> byśmy to podbić bez wysoko bez udziału władz
Jeszcze troszeczke czasu musimy poczekac ,mysle ze w tym tygodniu 10gr to minimum
tu wszystko się rozbija o informacje i tyle. jak rzucą jakąś dobra informacje to lecimy, tylko zwlekają, ale liczę, że nasza cierpliwość zostanie wynagrodzona :)
nigdy bym nic od oszusta nie kupił....ciekawe jakim cudem spólkę dopuszczonao do obrotu ,gdy już taurus miał zajęcia komornicze ...no ale to już będzie badał wymiar sprawiedliwości a co do spółki to warta jest 0zlp