j.w. Czy aby na pewno zwieszenie notowań jest karą dla zarządu spółki? Może po prostu to jest im na ręke i oto właśnie chodzi, zeby nikt nie mógł kupować niżej niż 0,38gr? Przecież od zjazdu z 65gr ktoś już wciągnął ponad 2mln papiera (możliwe że ulica ale głowy nie dam uciąć) . Mają już pewnie inwestora chętnego na akcje po 0,38 a tu w notowaniach można kupić poniżej więc po co mają iść notowania? Bo przecież jak wytłumaczyć poważnie kolejne opóźnienie w sprawie raportu?
czemu piewcy sławiący perłe ucichli??
vedia przekazała na realizacje "rekordowych" zamówień ndela jakąś tam kwote, założmy że 2 bańki
czy po realizacji tych zamówień ndel zwróci do majątku vedii te 2 bańki + dołoży do tego zysk z tych zamówień przypadających na vedie??
czy może kasa z vedii jest tylko wyprowadzana a na jej konto zaciągane są zobowiązania?
Cześć -wiesz że znamy się już od dłuższego czasu bądź poważny, konstruktywny i napisz jakie masz pytania lub wątpliwości a postaramy się zadać je na walnym.
pozdrawiam
Witam leszczyki kochane , nie było mnie tu jakieś 1-2 miesiące ale widzę , że dominuje tu nadal nastrój wyczekiwania na cudy - niewidy i rychłe wybicie w przestworza , a może nawet i w KOSMOS .....
nie jestem zawodowyn psychologiem , ale wystarczy pobieżnie przelecieć po wątkach innych NJU Śmieć "walorów" żeby się przekonać , że fani Vedii nie są odosobnieni w swoich wyczekiwaniach ....
Na np. takim 01-CYBATON podgrzewa atmosferę 'mityczna' wycena 50 ha ziemi pod Bydgoszczą , na ATONHT jakieś wynalazki - patenty, na GPF Causa osoba 'mitycznego' inwestora , na "walorach" patrowicza sama osoba tego 'inwestora' wzbudza zaufanie ... itp. itd.
a tylko wystarczyło posłuchać mnie jakieś rok pół roku temu i wywalać na górce .... pisałem nie raz , że Nju Śmieciowe "walory" np. Vedia jeszcze nie raz zrobią wam 'ciekawe' niespodzianki ......