Fajna stabilna spółka, dobre info, a tu taki zastój.. nakupowałem po 0.27 licząc na to że przynajmniej nie stracę od miesięcy trzymało się mniej więcej miedzy 0.26 a 0.32. A tu przysłowiowa d...pa. 0.23 czyli najniżej w historii. Można dokupić, uśrednić tyle że kiedy to zacznie rosnąć?
Cierpliwości potrzeba? O czym ty piszesz. Chyba, że cierpliwość liczysz w latach świetlnych.
Nie zauważyliście jeszcze, że całe NC powstało w jednym celu? I cel ten został osiągnięty - oni mają kasę, a wy macie tzw. "akcje".
smalec:)))) czytaj gówno:) to nie jest jeszcze bajka klona. A co sądzisz, że obrotami rzędu 2k coś się rusza?:) jestem przekonany, że dzień klona nadejdzie. Trzymam od pierwotniaka, mogłem obrócić inaczej ale....... na pewno nie jest to f krzak i spółka;)
ano właśnie obroty powalają :) 1,5 tysia dziś
tyle że spółka działa a nie przelewa z pustego w próżne więc jakby przeszła na główny to spora szansa że bylibyśmy bogaci :)
nie jest to jeszcze poziom na którym zacznie się. Myślę, że będzie "trochę" wyżej. Może pojawic się bardzo zaskakujące info (udziałowiec for example:)) albo odważniejszy ruch:)