• co będzie jutro ? Autor: ~ciekawy [87.116.244.*]
    nikt nie pisze co będzie jutro :) sporo na tym forum wróżek więc może jakaś napisze coś o jutrzejszej sesji .

Z rana sypanko wystraszonych ? zjazd do 15 gr ? - tak mi się wydaje ( nie wróże jak większość tutaj, po prostu tak mi się wydaj:)
  • Re: co będzie jutro ? Autor: ~rafi [78.154.86.*]
    ciekawy ja tez troche jestem ciekawy jak bedzie chociaz dla mnie to bez znaczenia, ja patrze w dluzszym horyzoncie. A jutro powinny byc plusy i to nie jest zart:) Spolka bez dlugow z zajebistym inwestorem i perspektywami ktorych w tym momencie nie ogarniamy.
  • Re: co będzie jutro ? Autor: ~syjonista [178.212.165.*]
    kiepsko to widze ale zobaczymy nikt na siłe nie bedzie brał jak będą chcieli się wysypać .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.154.69.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: co będzie jutro ? Autor: ~abes [46.204.88.*]
    Nie ma sensu siać paniki. Nową emisję obejmie LH, nie po to by wywalać akcje w rynek. Postanowili dokapitalizować s-kę by była bardziej wiarygodna dla przyszłych kontrahentów. Tu kroi się coś wielkiego, jak wielkiego dowiemy się wkrótce. Na pewno po dokapitalizowaniu będą mieli łatwiej o ewentualne zewnętrzne finansowanie inwestycji. Nikt liczący się w branży nie traktowałby poważnie s-ki z kapitalizacją poniżej 10 mln zł. emisja zatem to ruch czysto techniczny. FF zmieni się nieznacznie, wiedzą o tym Ci którzy chcieliby kupić poniżej 20 groszy, stąd czarnowidztwo i apokaliptyczne prognozy na jutro. Myśleć Ynwestory!!!
  • Re: co będzie jutro ? Autor: ~NEMEX [78.154.69.*]
    JUTRO JEDNAK GORA.TE NOWE AKCJE NIE BEDA BRANE POD UWAGE A KASA ZA NIE TAK.
  • Re: co będzie jutro ? Autor: ~bbbbbb [83.25.181.*]
    A kiedy te nowe akcje będą , przeciez nie jutro.
  • Re: co będzie jutro ? Autor: ~ZZZ [78.154.69.*]
    JA JESTEM TEGO SAMEGO ZDANIA.RUCH ZROBIONY PRZEZ NEMEX TO ROZWAGA I GENIUSZ.JAK ZREALIZUJA SWOJE CELE BEDZIECIE SIE SMIAC Z TEJ EMISJI.JAK ZROBIA RESPLIT BEDZIE 50MIL AKCJI ALE U JEDNEGO I NIE DO WYRZUCENIA.KROTKO . I TAK BEDZIE WYSOKO I TAK
  • Re: co będzie jutro ? Autor: ~rafi [78.154.86.*]
    wszyscy przedmowcy maja racje i czuja pismo nosem i widza o co idzie gra. Chodzi o to zeby z muchy zrobic labedzia. Sama firma we wczesniejszych komunikatach podala ze chce wejsc na rynek głowny a tam musi byc odpowiednia kapitalizacja. Ale co tu w ogole porownywac 90% smieci z nc z tym co bedzie. Jutro historyczne ciagle jak kto chce to sie wysypie z tych 10000 akcji zrealizuje 100pln zysku a my zamykamy na zielono.
[x]
NEMEX -25,00% 0,03 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.