jedno wam powiem jak westa pokaze zysk to kursu nie zatrzymacie
na razie sa prowadzone rozmowy i z niczym się nie spiesza konkurencja czeka
oczywiscie wartosc jest mocno zanizona jezeli IIIQ będzie w miare dobry to juz jest powod do wzrostow
sa prowadzone rozmowy z inwestorem ale to juz inna bajka
tutaj czekanie wynagrodzi nie jednego ale to nie bedzie 10% tylko zbliżenie sie do ceny z debiutu
tez jestem zdania ze jak sie kurs urwie to nie zatrzyma sie ani na 3 ani na 5 zlociszach tylko znacznie, znacznie wyzej
Nie wiem kiedy to bedzie ale jestem spokojny o swoja kase wpakowana w Weste
Golym okiem widac potezne zanizenie kursu i trzymanie go na smyczy
Niech kazdy robi co mu podpowiada intuicja
Moja mowi mi trzymaj
to nie jest tak, że teraz kurs jest zaniżony.
śmiem nawet stwierdzić, że porównująć z konkurencją to kurs odzwierciedla smutną rzeczywistość, a nawet ją przewyższa.
To kurs na IPO był straszliwie zawyżony dla frajerów takich jak ja :-/
sami się bawicie reszta se poka na innych spolkach jak im się znudzi to powroca i będzie jazda ale na razie się nie podniecajcie trendu sami nie zmienicie nie mata kasy
dostaniecie cynka z góry i szybka decyzja bo inaczej na peronie czekanie na osobowy
Na bankrucie westa przy obrocie 4000zl nie ma takiej mozliwosci aby osiagac zysk.! To joz o wiele lepszy jest drugi giga bankrut petrolinvest gdzie przynajmiej sie cos "dzieje".
A jak mozna interpretowac kompletny zanik obrotow na wescie - brakiem zainteresowania czyli jakiekolwiek zyski, poprawa retnownosci NIE sa oczekiwane czyli typowe zachowanie dla bankruta.
,,,przekonasz się ,że westa nie ma nic wspólnego z bankrutem, bądż cierpliwy,, popatrz na 3/4 spółek z gpw -to bankruty i wydmuszki, niektóre nawet do końca nie wiadomo czym się zajmują...obroty faktycznie nie napawają optymizmem,,bo ulica ma mało tych akcji,,,ojciec ma u siebie większość..i on będzie dycydował co i jak i kiedy,,,chyba ze nasi szpece go wyprzedzą z funduszy,,,
kto miał oddać ten oddał już dawno
wszyscy groszowcy juz dawno uciekli, komu brakowało na chleb, raty itp. też.
została tu grupa nielicznych, którzy czekają na up i on nastąpi :)
widac po obrotach że nikt z nas nic nie robi
nawet sternik już sam ze sobą nie handluje czyżby na prowizje już wydał wszystkie oszczedności :)
tu rysowane są wzorki i kto jest inteligentny wykorzysta to............
kto chce kupic akcje niestety trzeba brać z prawej
P.S.
kumaty jak uważasz że westa to bankrut to kolego oddaj to co masz i znajdz sobie inna spółkę.
bankrut buhaha... ale się uśmiałem