• PODZIĘKOWANIE Autor: ~kamillo [188.33.73.*]
    Szanowni Akcjonariusze dziękujemy wszystkim za obecność na WZA Novian SA w dniu 28.06.2013 w Warszawie. Sądzę, że akcjonariusze którzy byli obecni nie mają wątpliwości co do tego, że Zarząd nie ma najmniejszej ochoty ani umiejętności do tego, żeby wyprowadzić spółkę z tragicznie złej sytuacji. Pan Woźniakowski merytoryczne argumenty odbierał jako atak na swoją osobę a niektórzy z akcjonariuszy w oburzeniu opuszczali zgromadzenie po tym jak słyszeli jego "bezsensowne" wypociny. Jeżeli chcecie coś zmienić już wkrótce powstanie porozumienie mające na celu rozliczenie przeszłości a przede wszystkim konstruktywne działanie na przyszłość. Więcej informacji na forum bankiera oraz na naszym profilu na facebooku: https://www.facebook.com/AkcjonariuszeNovianSa?ref=hl
  • Re: PODZIĘKOWANIE Autor: ~ktos [164.127.189.*]
    byłem na walnym i powiem że widzę szansę na conajmniej odzyskanie pieniędzy, zmiane postrzegania noviana oraz nowego startu...
    chmielewski mięknie i będzie musiał zmięknąć
  • Re: PODZIĘKOWANIE Autor: ~rot2 [95.49.219.*]
    Ja też byłem na Walnym, ale odniosłem dokładnie odwrotne wrażenie. Żadnej koncepcji wyjścia z dołka, żadnych perspektyw, żadnej nadziei. Ciekaw jestem, z czego płynie twój optymizm ...
  • Re: PODZIĘKOWANIE Autor: ~chmiel [46.112.106.*]
    http://pulsinwestora.pb.pl/3205361,16528,wlodarze-dm-wdm-oskarzeni

koledzy to pikusie w porównaniu do przekrętów pch... nawet adwokat za 150euro /godzine nie pomoże
  • Re: PODZIĘKOWANIE Autor: ~xxx1xxx [156.17.35.*]
    No wiesz to byli kolesie niegdyś jak dobrze pamiętam tylko o "drobne" się pożarli ....
    Sam padłem ofiarą tamtych kolesi....z WDMu... całe szczeście ze tam znależli się odważni i zadziałali tu też nam tego trzeba....!!!
  • Re: PODZIĘKOWANIE Autor: ~xxx1xxx [156.17.35.*]
    A tu Chmielowi panienki gałe obrabiaja za naszą kasę ....!
[x]
SPAC1 5,63% 0,04 2020-01-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.