• Kolejne komunikaty Autor: cnbc [164.126.183.*]
    Jestem na Mirce od ponad roku ze srednia 40 gr i wedlug mnie od ponad roku nie bylo tu zadnych dobrych komunikatow. Kurs leci na leb sprzedaz tez..
    Sa wedlug mnie 3 scenariusze
    1 - Inwestor - jak widac nie ma chetnego - rolowane w nieskonczonosc zadluzenie
    a marka to moze byla perelka ale 10 lat temu. Chyba ze definiujemy perelke jako cos czego nie mozna juz dostac w wiekszosci sklepow...
    2 Wiekszosciowi zrobia pare dobrych komunikatow wtedy mniejszosciowi odrobia troche straty ( uwazam ze 0,16 gr to max do zrobienia)
    3 Upadlosc likwidacyjna - wtedy bedzie jasnosc sytuacji i po oszczednosciach.....

Forumowiczom z tekstami "bedzie dobrze" itd dziekuje, slysze to od roku.......

Pozdrawiam wytrwalych i pelnych nadzieji na szczescie sa jeszcze inne spolki ktore moga pocieszyc....
  • Re: Kolejne komunikaty Autor: ~Ogon [91.192.123.*]
    zgadzam sie w 100%. w poniedziałek komunikat o Obligacjach, pewnie dobry, że coś jednak spłacają a nie rolują, skoro wszystkie słabe pojawiły się tuż przed weekendem. Czy to pomoże? Zobaczymy. Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy.
  • Re: Kolejne komunikaty Autor: ~WN [77.222.254.*]
    Zgadzam sie w 100% . Od dawna obstawiam 3 wariant upadlosci,ale...to info o BRE ,ze. Daje czas do wrzesnia,to bym nie lekcewazyl. W BRE idioci nie siedza, skoro przedluzyli termin splaty a nie odrazu wniosek o upadlosc, tzn,ze Mira im cos pokazala i obiecala.
    Wiec kazdy scenario mozliwy?
    Moze to ryzykowana okazja do zakupow, al jak napisales narazie max20gr przy mega dobrych wiatrach.
  • Re: Kolejne komunikaty Autor: cnbc [46.113.33.*]
    Zgadzam sie z wn pozostaje tylko trzymac kciuki zeby 3 scenariusz sie nie sprawdzil
  • Re: Kolejne komunikaty Autor: ~SiS [94.254.146.*]
    Paniki nie ma, raczej okazja do zbierania. To potw,że tu 20gr i wyżej bardziej realne niż sądzimy.
  • Re: Kolejne komunikaty Autor: ~wiatrak [178.159.173.*]
    Powiem krótko - kupuj JUPITER

Będzie grubo!
  • Re: Kolejne komunikaty Autor: ~WN [77.222.254.*]
    To forum Miry Kolego naganiaczu kolejny.
[x]
MIRACULUM 0,76% 0,80 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.