Proszę zwrócić uwagę, że w komunikacie o emisji serii I nie podano ceny akcji ale wyraznie podkreślono iż nie będzie to 10 groszy pisząc cena akcji: .....(zł).....(gr). Ograbienie przez emisję niewielkiej grupki ludzi posiadających jeszcze ciągle "stare" akcje NEMEX-u nie ma natomiast żadnego sensu ekonomicznego bo jest ich żałośnie mało!
akcje dla glownego inwestora, ilosc moze przerazac tylko trzeba pamietac ze jest cos takiego jak resplit, zrobia w przyszlosci i bedzie 100 milionow i nominal 1zl. Led holding kazdy wie co to jest. Musza byc infa o kontraktach dla spolki i bedzie ok. Siedzibe nowa, perspektywy sa zobaczymy.
mowie w przyszlosci zeby ilosc akcji nie straszyla, teraz nie mogli zrobic nominalu 1zl tylko 10gr. Liczy sie to jakie beda fundamenty. To ze mamy nowa spolke chyba nie podlega dyskusji.Ja to widze tak, ze wiekszosc z was jest dotknieta inwestycjami w spolki pana m patrowicza i teraz na wszystko psioczycie. Najlepiej jakby ktos wrzucal milirdy zlotych w spolke o kapitalizacji 1mln zlotych i to najlepiej w ciagu paru tygodni. A kurs akcji roslby po 50% dziennnie.
ds ja nie wiem jak tu bedzie ale do tej pory wszystko sie uklada. Do tej pory chyba nawet Tobie wszystko pasowalo patrzaca po komunikatach. Taka duza emisja mi tez daje do myslenia ale jeszcze tej spolki nie skreslam. Co do w/w spolki i wielu innych masz jak najbardziej racje. Tylko nie piszmy ze wszystko jest zle. Monnari na glownym dwa lata temu tez mialo isc do piachu zrobili emisje teraz sa zyski i dlugi splacaja.
W końcu ktoś musi wyłożyć kasę na tą emisję, ok 100 mln minimum, i to szybko bo inaczej by tego nie rozgłaszali. Nie może to być LED holding bo mają zbyt małą kapitalizację i całą kasę wyrzucili na przejęcie NEMEX-a i kolejne emisje. Więc ktoś naprawdę gruby i rozważając branżę raczej z zagranicy...? Ograbienie małych akcjonariuszy wydaje mi się wykluczone bo zbyt dużo już realnie zainwestowali a poza tym to śmierc cywilna i przepadek dorobku Prezesa.
Bardzo madre slowa.Tylko zagranica wyklada pieniadze i to kto.Zdziwia sie wszyscy.Pisalem ze to nie samobojcy a madre glowy.To jest poczatek drogi na szczyt.ZOBACZYCTE,A O SPADKACH NIE MA MOWY
człowieku nie ty jeden posiadasz ten papier i s raniem takimi postami o jakiś szczytach obchodzi ewentualnie nikogo , na teraz spółka oficjanie powinna się pochwalić jakimś komunikatem o realnym przedsięwzięciu .