-prosze wybacz, to nie moje "zabawki"-ja na rynku nie jest inwest(ja kup sprzed wg at; a cala budowl jest jak --------w kraju co 10 okno----sprzedam!) ul. Czackiego dawno temu opisalem co zobaczylem!-srednie firmy bud (calk prywatne daja sobie rade widac i slychac);a czackiego i inne-"lesne ludki" out i walka o stolki i a nuz kontrakty,
dziękuję, na co patrzysz podejmując decyzję. sorry za takie pytania ale od niedawna jestem na deskach.. rocznik 76. doświadczenie 1,5 roku.
Mocno oberwałem, naprawdę mocno.. a takich jak ty jest tu mało z czego korzystasz najczęściej .
hodowca, weterynarz mój klient. Dużo koni moja specjalność (sportowe,araby) służewiec itp.itd
W niedziele wielka warszawska lubisz to??
nie kojarz mnie z lek vet
Psy duże np. Tosa Inu (pies samuraja)takie lubisz?? inne ??.
Ja aktualnie Owczarek niemiecki d.włos i wyżeł weimarski.
- to dluga hist.; aktualnie juz z niczego; ale poprzednio wszystkie mozliwe "literatury) ; i z kazdej z nich 3 ,4 wiadomosci do porownania techniki!( w zadnej podobnie jak na wszelkiego rodz kursach NIE uzyskasz NIE dowiesz sie prawdy)---Prawde (emocje wyrazona w kreskach musisz miec wlasna!)---pracuj nad ciag Fibo.--poniewaz w rzeczyw jest INNY-tojestpunktwyjscia!; potem reszta elliot tez zmieniony itd(w sumie stosuje b. malo wskaznikow)!
fajnie dziękuję.
jeżeli masz jakieś zwierzęta daj znać pomogę.
podeślij jakiś wykres abym zobaczył jak ty to robisz. hoki1malpkaopkropkapl
google hurt vet jozefow