za duże sypanko się rozpoczeło , coś ciemno widzę żeby przebić się ponad 32/33 gr.
I na dodatek 1-2 osoby zbierają tylko więc zaraz może im zabraknąć paliwa ... przy ost wybiciu pod 27 gr były dużo wyzsze obroty i ktos łykał duże pakieciki a nie tekie jak teraz po kilkadziesiat ..
w planie obrad nie ma żadnych ważnych spraw więc i informacji ważnych nie będzie.
W dodatku wydaje mi się że przejscie na ciągłe chociaz budzi duży entuzjazm może rozczarować .
tak dokladnie sypanko rozpoczetę w przedziale 28-33 - zobaczysz ile na tych poziomach będzie się musiało przemielić żeby to przeskoczyć o ile temu co zbiera wystarczy żeby to zebrać (jak widać 1-2 osoby max zbierają)
Aldona ma rację owszem nie ma żadnego sypanka...idziemy do góry powoli i systematycznie ...Ty ciekawy chciałbys kupić niżej? nie teraz....owszem ja nie mówię ,że nie nastąpi korekta jak na każdych zdrowych akcjach....poszło juz ostatnio 120 % więc jak spadnie o 2-3 grosze to mnie nie zdziwi.....ale ja nie spekuła i nie będę oddawał nawet za 35 gr .....poczekam do 1.0 -1.5 pln i się zastanowie....pozdrawiam normalnych akcjonariuszy a nie spekulantów takich jak PAN CIEKAWY
Dnia 2013-06-28 o godz. 14:38 ~Aldona napisał(a):
> To zwykly beret wiec sie nie przejmoj.Spekola tu nie siedzi
> tylko leszcze co kupili za 500zl.Rajdy sie rozpoczna na
> ciaglych.
przepraszam aldona że takie głupoty pisałem jest mi niezmiernie przykro i głupio .. miałaś rację ! ciągłe mamy i rajd rozpoczęty..
noooo, grubasy :))))) największy grubas ma akcji za 4k i wtopił na nmx 400 zł :)))) i teraz nie ma za co koleżanki na lody zabrać, ja pier.... co za akcjonariat :)