Zetkama -też zdecydowanie ponad rynek ::))) ha,ha Chociaż nikt nie kupuje i nie sprzedaje,a cyferki przeskakują i obroty pokazują.!!!! Na tego gnoja od Ropczyc czekam,moze przesunie trochę w dól ::))) ???
na Zetkamie wolumen jest zdecydowanie większy nie wspominając o kwocie. Tam jeszcze przeszło 2-3 lata temu było dziadostwo takie samo jak tutaj, a teraz to sie zaczynają zabijać o akcje przy poziomie 2 c/wk. Szkoda, że oddałem za wcześnie.
Jeśli tutaj będą realizować strategie konsekwentnie bez przeginania w finansach, to będziemy gonić Zetkamę.
To co panowie w poniedziałek ::))),podstrzyżemy trochę tego" animatorka -sternika" ??Sprawdzimy jak jego programik będzie zachowywał przy większym skubaniu !!! Dziś jemu odpuściłem,niech będzie,chociaż mnie korciło tak z 80 szt . dziubnąć. Pozdr.
Wiem to dokładnie ,przecież widzę co ten "animatorek-programik"nam serwuje :))) Cena nie jest tak istotna,dlugoterminowo 18-25 jest atrakcyjna i w ciemno można zaakceptować.Ten gnój gra w drużynie tej bandy " maklerów i animatorów" , jest lojalnym zawodnikiem i często przesuwa wszystko w dól i warto z nim pobawić sie ::)))). Poka !!!