• Mis mistrzem Autor: ~Mis [83.21.22.*]
    a reszta to tylko naganiacze, kto posluchal mnie 4 tygodnie temu ten nie stracil, a ci co stracili niech podziekuja naganiaczom tj. as, sonny red i tym podobnym
  • Re: Mis mistrzem Autor: ~Norman [77.252.99.*]
    ze smutkiem winszuję poprawności przewidywań.

Ja jestem bardzo zniesmaczony tempem w jakim cokolwiek się tutaj dzieje. Mamy już 9 dzień "procesowania" przesłanych dokumentów. Jak dla mnie nadal dziwne jest to, że im bardziej zaawansowany etap, tym dłużej procesują dokumenty które były już przeglądane i analizowane wiele razy. To że kredyt jest na 200 baniek moim zdaniem nie jest usprawiedliwieniem, bo takie opóźnienia mogą zwyczajnie anulować cele na które kredyt miał być przeznaczony
  • Re: Mis mistrzem Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Norman, zniesmaczysz się bardziej. Weź pod uwagę też taki wariant, że uruchomią im tę linię. przecież tego nie wykluczam. Weź też pod uwagę dalszy wariant, że rynek potraktuje to obojętnie rozumując: "no i co z tego, dawno już o tym pisali....." Po czym kurs ani drgnie, no może parę groszy jak zwykle. I co wedy?
  • Re: Mis mistrzem Autor: ~Wariat [193.108.194.*]
    i wtedy prztyjdzie info o zakupie nieruchomości i wtedy już drgnie więc o coś jeszcze chcesz zapytać?:) śmiało
  • Re: Mis mistrzem Autor: ~znachor [89.77.46.*]
    Problem w tym, ze malo kto wciaz wierzy w ich kredyt dlatego od trzech tygodni jest powolne obsuwanie kursu i zniechecenie. Jednak dotyczy to nielicznych , bo caly ff to 5700.000 akcji a obroty nie powalaja. Harcownicy mocno krzycza i naganiaja wystraszonych. Wkrotce sie to skonczy bo info o 200 mln USD zrobi wrazenie i nie wierze, zeby kurs nie poszybowal choc skali wzrostu nie znam.
    Jesli jednak beda zarzadzac nieruchomosciami o wartosci ponad 600 mln pln i i beda miec wciaz kapitalizacje na poziomie dotychczasowym to zglosimy ich do Ksiegi Guinessa.
  • Re: Mis mistrzem Autor: ~mm [83.6.1.*]
    Nie sprzedałem, nie straciłem.
  • Re: Mis mistrzem Autor: ~mm [83.6.1.*]
    4,5%, trollolo ;) A może weź pod uwagę taki wariant:

Dependowi uruchamiają linię, z niebios zstępuje sam święty Piotr gratulując prezesowi i wręcza mu złoty bilet do nieba bram.

Albo słuchajcie, poważnie zastanówcie się nad tym wariantem, ZNIESMACZY WAS.

Dependowi uruchamiają linię, tydzień później następuje apokalipsa i koniec wszelkiego życia na ziemi.

Zastanówcie się nad tym poważnie.

4,5%, jesteś kasztanem, próbujesz grać na emocjach, tworzysz jakieś śmieszne scenariusze. Jak uruchomią im linię to rynek zareaguje tak jak powinien, nie bój się, jeszcze będziesz suszył pieluchy :)
    4,5% został wyleszczony z akcji i dobrze o tym wiem a teraz próbuje cos tu działać:)
    Wariat, ja nikogo o zdanie nie pytam - mama swoją głowę. Ustrzeliłem dotychczas jedno fopa licząc dawno na 70-72 grole, przyznaję, nawet zapodałem watek na ten temat klika miesięcy temu. Scenariusz poszedł nieco inaczej - sam się wpieniałeś jak zmienili bank powiernika i inne tego typu.
    Jeśli będę miał życzenie kupić, to ładuję kasę i biorę z prawej do bólu. Jeśli chcesz, to z twoich akcji też Cię wyzwolę.
    Boję się tylko takich niespodzianek jak na PMI lub PSW..

Na emocjach nie gram, nie sugeruję kupna nie sugeruję sprzedaży, opisuję to co widzę i uprzytomniam drugim, aby zdawali sobie sprawę, że kurs nie tylko musi rosnąć ale i ma możliwość spadać. Z życia wiem, że danie zaliczki też do niczego nie zobowiązuje. Często taka jest zwracana lub przepada.
    ja byłem wręcz wkur.... jak zmienili bank i w tym tonie Ci nawet pisałem bo wtedy mi się ulało.
    Ale nie mów mi że nic nie sugerujesz bo nie widziałem żadnego wpisu nawet po komunikatach o podpisaniu tego czy tamtego na plus tylko cały czas tendencja negatywna. Ja Ci swoich nie sprzedam i dobrze o tym wiesz:) chyba że chcesz kupić po kilka złotych za sztuke to wtedy tak:)
  • Re: Mis mistrzem Autor: ~Bartek [94.251.219.*]
    Dnia 2013-06-28 o godz. 10:44 ~Mis napisał(a):
    > a reszta to tylko naganiacze, kto posluchal mnie 4 tygodnie
    > temu ten nie stracil, a ci co stracili niech podziekuja
    > naganiaczom tj. as, sonny red i tym podobnym

wez mnie nie rozmieszaj...ty piszesz ze spolka nie bedzie miala kredytu...a to ze kurs jesy ponizej 40 gr chwilowo to nic nie znaczy...obroty znikome...ostatnio nie oplaca sie brac z prawej bo znajduja sie gamonie co wala na lewo...i tyle.
    A w kogo walą te "gamonie", gdzie jest kolejne te sławne ".....100.000 akcji po 0,51, których nie zabrał......." ?
    To już nie ma o co walczyć? nie bądź śmieszny.
    Dnia 2013-06-28 o godz. 11:40 ~4,5% napisał(a):
    > A w kogo walą te "gamonie", gdzie jest
    > kolejne te sławne ".....100.000 akcji po 0,51,
    > których nie zabrał......." ?
    To już nie ma o co
    > walczyć? nie bądź śmieszny.

gdzie twoje 70 gr? jestes zwykla szuja...i nagle jak nie masz akcji to piszesz ze spoka sciemnia z kredytem..przywolujesz jakies penkale .....zenada gosciu
    Gdzie napisałem "że spółka ściemnia z kredytem" ?......................przyśnicielu, bo nie napisałem - zerknij sobie chociażby do wątku nieco wyżej.

Może najpierw to wyjaśnijmy, a do Penkali przejdę później.
    wiekszosc twoich postow to sugestia ze sciema z kredytem...przecierz nie bede teraz tracil czas i szukal wzsrod twoich wypocin bo szkoda mi czasu...i nie bede nic wyjasnial z toba bo na to niezaslugujesz...koniec dyskusji bo z szujami nie pisze. i tyle w temacie.
  • Re: Mis mistrzem Autor: ~sonny red [79.191.62.*]
    mis może będzie 0.35, ale w dupie to mam, wkrótce przy złotówce będzie tylko korekta także ssij moje pento
  • Re: Mis mistrzem Autor: ~spekulant 1973 [79.185.116.*]
    scenariusz zawsze taki sam do godziny 13 spokój a po ktoś wali pakietami w rynek
  • Re: Mis mistrzem Autor: nwa [178.181.67.*]
    koledzy,

4,5%raz daje pod watpliwosc oficjalne komunikaty spolki oraz sugeruje ze spolka przy obecnej kapitalizacji 6mln pln bedzie miala taka sama kiedy bedzie miala srodki do inwestycji na poziomie 660mln przy obecnym kursie USD a jaki bedzie za jakis czas nie wiadomo..

ma prawo pisac co mysli bo do tego sluzy forum a to czy sie z tym zgadzacie czy nie to wasza wolna wola.
    nie musicie komentowac jego postow. bedzie tak pisal do czasu az spadki sie zatrzymaja a potem zamilknie.

on tez dobrze wie, ze jego pisanie nic nie zmieni, ale widocznie lubi to co robi.

pozdr.
    no chodze gigantyczne pakiety hhahahaahah
    nie dziw się Spekulant ostatnio pisał jak ktoś puścił 20k że gruby wychodzi czy jakoś tak:)
  • Re: Mis mistrzem Autor: ~jorgenn [178.43.124.*]
    popatrzcie na Ganta jak za............la !
  • Re: Mis mistrzem Autor: ~znachor [89.77.46.*]
    Jesli ktos gra na longa to jest spokojny o przyszlosc. Kilkugroszowi gracze patrza na wszystko inaczej. Te nakrecanie sie juz mnie wkur... i nuzy. Ten moj scenariusz o wezwaniu wcale nie musi byc oddalony od rzeczywistosci.
    podzielam zdanie o tym samym myślałem , biorąc pod rozwagę granie na zeta ,odcięcie lub ? no właśnie !
    kazda wasza riposta zacheca go do pisania dalej i tworzenia swoich historii.
    jak przestaniecie to pogada sobie sam z misiem i w koncu da spokoj.

a ganta kupilem wczoraj:)
    powinna tam byc gra pod emisje obligacji.
    przebilo 1,57 pln na duzym wolumenie co w ostatnich dniach bylo oporem i teraz powinny byc wzrosty.
    to tylko refleksje ,odnośnie Ganta też go obserwowałem ale niestety wielkosc srodków ograniczona ale życzę kol. wielkich żniw !

dzieki, ja tam na chwile.
    Dep jest dla mnie wazniejsza inwestycja wiec i planuje dokupic jak sie inni wystrzelaja z akcji
    i zacznie odbijac
    myśle że w przyszłym tygodniu z tego poziomu można ędzie jeszcze coś zebrac bo zawsze znajdą się tacy co zechcą wywalic i odkupic taniej .
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.