Widzę na ich facebooku, że poszukują analityka - http://analityk.digate.pl.
Zatem, chyba mają co robić, skoro oprócz ostatnio poszukiwanych programistów i grafików teraz kolejne stanowisko obsadzają. Firma się rozwija, na wyniki przyjdzie czas. Widzę, że budują fundamenty. Coś dobrego z tego będzie.
Wszystko idzie w dobrym kierunku i to jest najważniejsze... Jak usłyszałem, że niektórzy upośledzeni inwestorzy chcieli lecieć na walne blokować ustawy, to się zastanawiałem czy nie pojechać, żeby zarząd spokojnie wszystkie przegłosował. Ale myślę, że to nie będzie problemem, data większość leszczy odstraszy.
Najśmieszniejsi są Ci, co na wszystkich spadających spółkach piszą, że zbierają na niższych poziomach. Ludzie, toż to śmieszne, tak ostro zbieracie, że przeciętne obroty dzienne stanowią wielkość kieszonkowego przeciętnego polskiego dziecka...
Zresztą, naganiacze na spadki, którzy z czystej życzliwości oczywiście siedzą w dzień i w nocy na forach, są równie beznadziejni :P
Do tych, co chcą zarobić-> cierpliwości, jeśli uchwały z walnego zostaną przegłosowane to nie ma się o co martwić, o ile macie troche czasu.
Nie nazywaj nikogo głupim ani naiwnym, jeżeli to jedyne co masz do powiedzenia. To nie ja na tym forum pytam o oczywistości, takie jak Global, skup akcji czy pieniądze na spłate obligacji.
heh, wyjaśnienie to się pojawi jak kurs przekroczy 50 gr by znaleźć chętnych na kupno po dobrej cenie. Póki co wszyscy niecierpliwi muszą oddać co tam jeszcze mają.
ja tam jestem za niech będzie te 50 gr akcji w obrocie mało jak zostanie zebrane 8-12 gr to już braknie akcji a ff cieniutki
myślę że sporo osób się czai na digate tylko iskry potrzeba! ;)