mimo nastepnej fatalnej sesjii na bananie zafundowanej przez''sloneczko peru'' akcje relpola zaatakowaly nawet 8 zl-co swiadczy o jego sile.fundamenty i polityka dywidendowa spolki robia swoje no i eksport/pozdro
Niby tak, ale widzisz jakie to ruchy i atak,jeżdzi cały czas gnój z biura maklerskiego programem i tasuje. Fakt ,ze jemu podbierają i spokoju nie dają i na tym przewalaniu tylko traci.Z obserwacji wynika,że akcji w zapasie ma mnoga ,mnoga.
Spółka wygląda , że ma się dobrze , nie zwalniają a wręcz cały czas są przyjęcia do pracy . Technicznie też ciekawie to wygląda więc nic dziwnego , że są typowani do tej grupy.
smierdzi co innego-relpol jest za czesto chwalony przez anali.rozumiem fundamenty.wyniki.dywidendy ale nie wierze polskim analom-sukinsynom ktorzy cukierkowato kogos chwala za duzo przezylem na bananie
nie widze zwiazku miedzy windykacja a przekaznikami.ale porownujac tylko wskaznikowo to kredyt inkaso jest prawie 3 razy tanszy od relpola ma juz drugi rok z rzedu prawie 20 mln zysku netto juz drugi rok pod rzad.na normalnej gieldzie juz dawno by kosztowal 40-50 zl nie bylby zadnym balonem.ALE JESTESMY NA BANANIE.SWIAT SWOJE BANAN SWOJE
doliczajac wartosc dywidendy to relpol jest prawie po 9 zl po b.glebokiej przecenie na 6 zl.teraz mozna stwierdzic oczywisty fakt-gdyby nie prezes gulka ktory przyszedl od czarneckiego z getinu.relpol skonczylby na smietniku gieldy razem ze swoimi b.patnerami z grupy tj.kci/dawny ponar/ czy fam czy inne ''cuda'' nieudacznika hajdarowicza-hybrydy kpn z wsi
jak Relpol zacznie zdobywać nowe rynki i zwiększać sprzedaż to wtedy i te 20 zł za akcję będziemy mogli zobaczyć. Ciekawe czy Chińczycy razem z solarami będą też puszczać swoje przekaźniki ? Bo jak nie to jest ogromne pole do wykorzystanie przez Relpol.
jesli sie spelnia plany nieudacznikow z po i pewnie ich nastepcow o budowie w pl pierwszej elektrowni atomowej to wtedyy zobaczycie ile warty jest relpol na pewno kawalek z tego tortu trafi do niego.jeszcze bedziecie wspominali te ceny.a olek grad zwany ''atowowym'' odpowiedzialny za projekt atomowy w pge bierze jedynie 140 tys,miesiecznie.tusk-olek tam nie bedzie pracowal za miske ryzu.to panstwowiec. BRAWO
Kris część kasy z Relpola zarabia mi na Kruszwicy . Relpol 40 zł? -jak zarobią 20mln rocznie i będzie szczyt nowej hossy ( ??????) to czemu nie.Tego wytrwałym życzę.Jaka jest nasza GPW to najlepiej określa np. znany Ci Bipromet -wszystko OK oprócz wyceny giełdowej.Dlatego szanuje 30% zarobione w 2 miesiące.
i ja to rozumiem.wzioles ladny zysk co na banie jest zadkoscia.co do kruszwicy miales racje mowiles o niej ponizej 30 zl.ja jednak wybralem zapomniane cukierki z mieszko mam po 3.75 a tam na forum jakies bezmozgi