czy ktoś zna szczegóły dlaczego SSI zostało wyrzucone z budowy NIMBUS-a. Umowa była jak to informowali znacząca bo na 9,9 mln netto chyba największa w dziejach SSI. Obecnie kończy ten projekt Elektromontaż Rzeszów. Jeżeli się okaże że kary to 10% oznaczać to będzie raczej koniec naszego żywiciela...
informacja potwierdzona jest taka że jako SSI nie mówicie prawdy bo fakty mówią coś zupełnie innego. SSI zostało wyrzucone z budowy za nie dostarczenie w terminie gwarancji należytego wykonania. Nie wygląda to dobrze zwłaszcza kary które zapewne będą dotkliwe...
to nie są oskarżenia tylko fakty które już zostały opublikowane w internecie. Ale owszem jeśli masz dużo akcji to będziesz potrzebował pampersa i to nie jednego ...
mam nadzję że masz rację, ale spoko pampersów nie będę potrzebował bo SSI gdy są złe info do idzie do góry a jak dobre to wdół.
Dlaczego ? niestety tego nie wiem.
Ale pozdrawiam i czekamy na 1zł
Autor: ~limon [217.212.231.*], 2013-07-21 20:32
od 6 tygodni zadnej umowy
kłopoty polimexu robią swoje
1 pln nie ujrzycie w 5 lat a i dywidenda obiecana za rok mało prawdopodobna.
życia ci nie uratowałem ale kasę mogłem
ta firma na dniach schodzi na pojedyncze groszówki
zamiast obiecanej dywidendy rośbnie prawdopodobieństwo upadłosci.
0 kontraktów od miesiąca i głupie obiecanki presesa .Wspólpraca z nowym podmiotem nic nie da .Ta firma sie zwija .Ma najwyższe straty od 5 lat .Finish blisko.
zeby płacić dywidendę trzeba mieć zyski a nie potężne straty panie prezesie.
Zamiast na gpw firma skończy na jednolitych bo nie zasługuje nawet na nc.