Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.
z dnia 26 czerwca 2013 r.
w sprawie szczególnego oznaczania akcji spółki ZOO CENTRUM S.A. notowanych na rynku NewConnect
§ 1
Na podstawie § 150 ust. 1 pkt 2) Załącznika Nr 2 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, Zarząd Giełdy postanawia, że informacje podawane na stronie internetowej Giełdy dotyczące notowań akcji spółki ZOO CENTRUM S.A. w alternatywnym systemie obrotu zostaną oznaczone w sposób szczególny poprzez umieszczenie odnośnika w postaci liczby porządkowej oznaczającej: „emitent złożył do sądu wniosek o ogłoszenie upadłości obejmującej likwidację majątku spółki”.
ZOO zamknięte...! Na szczęście btg nie miało tam udziałów.
Pozytywne uchwały na WZA zatwierdzone, restrukturyzacja zadłużenia obniży koszty.
Pzdr dla cierpliwych..!
Będzie powtórka z rozrywki...kto wytrzyma i nie skoczy zarobi....będzie tak jak letus..ciasteczka...4mass...itp its 30zl....skupione blu jest tak że 50tys k...i cena 20zl...zobaczycie...jeszcze czarują żeby oddać...hehe. ...mój kolega na 10 procent i nie odda wam ...no chyba że po 20zl...ale są głupki co jeszcze sprzedają...choć mój kolega mówi że sami ze sobą gracie na odbiór akcji...trzymać się bo...
Najbliższy rok będzie bujanka kto kogo zrobi w balona, cena między 2-5 zł będzie latać, nie ma skąd się wziąć impet, co że ktoś zrobi cene 20 zł jak nie będzie miał kto zabrać, wróci w dwa dni do 2 zł i zacznie się zabawa od początku. Dopoki nie będzie żadnego info, ale wiele lat nie było, to nic z tej społki nie będzie. Jak mam być szczery to lepiej już Novavis Group kupić bo szorują po dnie a sądze że powtórzą to co zrobił Novavis SA zwłaszcza że Marshal Nordic wychodzi z Novavis SA a wchodzi grubo w Novavis Group. Z tamtej mąki będzie chleb, a z Blue Taxa tylko okruchy.
Będziecie łykać łykać jak pelikany po 40zl.. a nie po 4zl....słowa moje kolegi jak kogoś uraziły. ...ktoś pięknie zbiera tylko nie ma co...obroty 10 tys...a ci sprzedający po 10 akcji 65 ....pozdro..prowizja chyba więcej wychodzi....kto wytrzyma ten zarobi jak na ketus ciasteczka laboccona itp itd....trzymac się bo jak będzie 50tys pkc. To...na kupi hehe ...100tys i cena jest 15zl...i tak będzie ...a możecie pisać i wyć jak chcecie..
Spokojnie....mój kolega trzyma akcjie...jak chcecie kupić to poniżej 10zl nie sprzedaje...pozdrawiam go i podziwiam tyle kupić...teraz ktoś sam sobie wystawia zlecenia żeby coś kupić...a tu będą ciągle ..nowa strategia i nowy akcjionariusz w spółce ....pozdrawiam...