• wywalanie - jak myślicie? Autor: ~timmy [93.89.198.*]
    nie ma bata - ktoś duży musi wywalać papiery bo jak kurs trochę odbije to lada moment i w łeb i leci
  • Re: wywalanie - jak myślicie? Autor: ~Lukasz [78.133.207.*]
    zbieranie a nie wywalanie, jak by chcieli wywalać to kurs był by na bardzo duzym plusie,
    Na szczęście koniec miesaca to przyjdą wypłaty będzie za co dokupić
  • Re: wywalanie - jak myślicie? Autor: ~Rental [37.209.141.*]
    ewidentne wywalanie !!! jak tylko lekko dygnie do góry a na kupnie pojawi się większy wolumen to nagle trach... jak z rękawa ktoś wysypuje
  • Re: wywalanie - jak myślicie? Autor: ~stary gracz [178.235.47.*]
    5 niebawem
  • Re: wywalanie - jak myślicie? Autor: ~Lukasz [94.254.209.*]
    Jak ktos wywala to dlaczego wczoraj na koniec nikt nie chciał sprzedawac, zlecen na zakup akcji bylo jezeli dobrze pamietam na ponad 215 tys sztuk akcj.
    Zbijaja kurs Fundy aby pogrozic palcem co sie stanie jak zlikwiduja OFE.
    Na szczescie dzisiaj wypałty przyjda bedzie mozna dokupic za miesiac lub dwa kurs 20 % do góry.
    Mam pytanie gdzie znajdziecie taka lokate ?
  • Re: wywalanie - jak myślicie? Autor: ~abcdff [77.65.4.*]
    Ja tam skupuje, bo muszę uśredniać kurs bo nie ustawiłem opcji STOP LOSS i wiem, że kiedyś wyjdę z tego papieru chociaż dywidendy były fajne. Gdyby ktoś pisał bloga to chętnie się dołączę bo robię sobie notatki co się dzieje z Syntkiem i jakie są duże emocje na tym papierku. Generalnie najlepiej na tym wychodzi cypryjski bonzo, który pozwala aby calutki dzień kursik świecił na zielono u większość wiary skacze z radości Up! Up! a na fixingu nagle zjazd w dół i kolejny tydzień na czerwono.
    Dlatego skupuje ile się da i za jak najniższe kwoty.
    A mogłem inwestować w LPP jak był na 2700 zł .......... "mądry Polak po szkodzie..."
    Ale ta nauczka nauczyła mnie jednego ZAWSZE ustawiać STOP Loss.
  • Re: wywalanie - jak myślicie? Autor: ~roberts [195.20.110.*]
    Dzięki takim STOP LOSS-om mamy to co mamy...
    Gdyby ( tak teoretycznie ) wszyscy zwarli pośladki i nie wywalali papierów na łeb na szyję to byłoby przynajmniej 5 z przodu...

Pozdrawiam cierpliwych...
  • Re: wywalanie - jak myślicie? Autor: ~Scrpicoco [62.87.222.*]
    Pozdrow w ten sposob tez tych na petrolu!
[x]
SYNTHOS 0,00% 4,89 2018-01-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.