• Tak to widze Autor: ~K.S [89.67.130.*]
    dziś zamknięcie 28gr jutro liźniemy 25 i powstanie młot albo ważka w piątek 37 gr jak nie to jesteśmy w ciemnej d...je
  • Re: Tak to widze Autor: ~vvu132 [83.25.204.*]
    Młotek, ważka:))), może Mona Lisa?
  • Re: Tak to widze Autor: ~sd [83.26.252.*]
    mam nadzieję, że tym młotkiem zaje...my tą ważkę
  • Re: Tak to widze Autor: ~K.S [89.67.130.*]
    a więc powiedzcie mi panowie albo panie jak wy to widzicie bo potraficie tylko kpić sobie z czyichś wypowiedzi.
    nie kpię z ciebie i sorry jak tak to odebrałeś. A co się tyczy spółki, osobiście jestem spokojny. Zbieram sobie po troszkę nie będąc skrzywionym psychicznie jurkiem czy Olk. Nie jestem też Niki z ADHD.
  • Re: Tak to widze Autor: ~Niki [77.253.91.*]
    No to ja ci powiem jak ja to widzę. Otóż spółka wyjechała w zeszłym roku na z kilkunastu groszy do 3 złotych bo miały być do końca tego roku kontrakty na 400 baniek, biogazownie, fotowoltaika i "zrobiono" emisje po 2,5 za akcję. Co było z tego, poza emisją w zamian za kiepskiej jakości aktywa, to możesz sobie sam przeczytać. I teraz nie ma absolutnie żadnych przesłanek do poważnych wzrostów ponieważ w spółce nic się nie zmieniło. BGE sobie po prostu pełznie i tyle więc te wszystkie ważki, młoty, świece czy gwiazdy można sobie wsadzić tam gdzie każdy uważa za stosowne. BGE=ZERO FUNDAMENTÓW
    Spoko nie mam urazy, ale swoją drogą nie uważasz że to już najwyższa pora żeby coś się ruszyło to już 6 miesięcy spadków myśle że najwyższa pora. To co napisałem o tych ważkach młotkach to moje przypuszczenia najważniejsze żeby w piątek było 37 gr
    sądząc po przebiegu dzisiejszej sesji, nie jest to wykluczone. Niemniej, wszystko zależy od jutrzejszej sesji. Po za tym, to NC
  • Re: Tak to widze Autor: ~observer [83.30.162.*]
    6 miesięcy to najwyższa pora? Na co? Całkiem możliwe, że to początek 7-miu chudych lat.
  • Re: Tak to widze Autor: ~Niki [77.253.91.*]
    Poczekaj na raport za 2012 którego nawet sklecić nie potrafią te fajtłapy.
    a powiedz mi NIKIjakie jest twoje podejście do tej spółki to po co tu jesteś w każdym poście masz do powiedzenia w sumie to samo jaka ta spółka jest zła i wogóle ale po co to robisz skoro nie masz akcji chcesz może bronić maluczkich by nie marnowali pieniędzy?
  • Re: Tak to widze Autor: ~Niki [83.24.54.*]
    Zadałeś pytanie jak to widzą inni. Napisałem więc jak ja to widzę. Akcje mam ale wobec spółki jestem bardzo sceptyczny. A powiedz mi ty co w takim razie widzisz w spółce takiego co mogłoby spowodować wzrost kursu, oczywiście poza świeczkami i ważkami?
    do observer : myśle ze nie masz racji firma się rozwija wiele osób powie miały być biogazownie i co i nie ma a ja wam powiem biogazownia to nie stragan z kwiatami nie powstanie w dwa dni.BGE z kwartału na kwartał ma coraz lepsze wyniki kupuje mniejsze firmy kombinuje.Czy wzrosty zaczną się od poniedziałku nie wiem mam nadzieje ze tak to czego jestem pewien to to że nie bedziemy czekali na wzrosty 7 lat
    Spółka jest w mocnym trendzie spadkowym i nic nie zapowiada zmiany. Odwrócenie trendu na pewno nie nastąpi w 7 dni czy w 7 tygodni ... :)
  • Re: Tak to widze Autor: ~vvu132 [82.160.131.*]
    KS, czego spodziewasz sie w raporcie, liczac na wzrosty? Skad spolka uzyska srodki na biogazownie? Jak nowe wladze odnajda sie w skadinad skomplikowanej dokumentacji nie-kwiaciarnianej, skoro nie potrafia ogarnac prostej ksiegowosci, narazajac spolke na zawieszenie? Dlaczego 6 miesiecy spadkow ma byc jakims progiem? Jak sie ma aktualna wycena do wyceny sprzed roku wobec faktycznie istniejacych tylko dwoch zmian- emisji i katastrofie w zarzadzie?

Jestes w stanie odpowiedziec, czy bedziesz tylko rzucal argumentami pokroju - po co tu jestes, skoro uwazasz ze to smiec?
    Dokładnie tak jest, nic dodać nic ująć
    Za 7 lat może o BGE już nikt nie pamiętać - nie tacy znikali z rynku.
    Zaglądam tu, bo jazda od 0,13 do 2,00 plus była piękna. :)
  • Re: Tak to widze Autor: ~ski [88.199.42.*]
    Jazda od 0,3 do 4,0 też będzie całkiem sympatyczna.
  • Re: Tak to widze Autor: ~vvu132 [82.160.131.*]
    Do 15-tu, a nawet 40-tu. A teraz podaj sobie lapke z "5zl juz w pazdzierniku, 15 w grudniu!!! Pozdrawiam!!!" Jurkiem i podlaczonym do hotspota Aleksandrem.

Chociaz nie, oni pisali te brednie, gdy byly ku temu wzgledne podstawy w postaci falszywych komunikatow fantasty Pawlowskiego.
    Szczerze Ci tego życzę.
    ... ale jak na razie to fantasmagorie ...
    Kto chce, ten niechaj wierzy ... :)
  • Re: Tak to widze Autor: ~Niki [83.24.54.*]
    Czy bierzesz udział w konkursie na dowcip roku?
  • Re: Tak to widze Autor: ~vvu132 [37.7.4.*]
    Rzadko spotykana zgodnosc prawie calego rynku drobnych.

Jesli po raporcie jakims cudem nastapia wzrosty, bedzie to oznaczac wylaczna zasluge spoldzielni. Tym gorzej:).
  • Re: Tak to widze Autor: ~ad [79.139.109.*]
    Nemex wchodzi na ciągłe , LED to przyszłość ....tam dopiero powoli zaczyna się jazda- nie naganiam zapraszam póki tanio , a wkrótce sie przekonacie .Pozdrawiam
    Muszę wam powiedzieć że to dobry początek tygodnie wiem że to dopiero 30 minut i wiele się może zdarzyc ale na razie jest git
  • Re: Tak to widze Autor: ~inz [149.156.96.*]
    w którą stronę to pójdzie?
    mam nadzieje że w góre miło by było
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.